:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija

|
|
ozbiljno il se foliras???/
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Pa folira ko i uvek
|
|
 |

|

|
|
Proricanje iz taloga kafe
U želji da se sazna šta �e nam budu�nost doneti, ljudi su po�eli tražiti odgovor u svemu što ih okružuje. Kako je kafa postala svakodnevna potreba, te na�in za druženje, a vrlo �esto i jedini napitak da se gosti po�aste, tako je prihva�ena za proricanje sudbine.
Da bi proricanje bilo što uspešnije treba znati neke postupke po tom pitanju.
Kafa koja �e se koristiti za proricanje kuva se bez še�era. Obi�no se kuva samo jedna šolja, ali može i više ako želite da se još nekom gleda. Veoma je važno kako izgleda šolja iz koje se pije kafa. Ona mora biti bela bez šara unutar šolje, ne sme biti premala niti prevelika, jako je dobro ako bi bila šira prema gore. Kafa se pije dok je vru�a i uvek se pije sa leve strane od drške, ne valja dolevati kafu. Kad se popije kafa metne se tanjuri� na šolju, podigne se sa obe ruke u visini svog srca, okrene se šolja dva, tri kruga u smeru kazaljke na satu i prevrne se okre�u�i je prema sebi. Tako prevrnuta stoji minut, dva, a onda šolju premestiti na hartiju koji lako upija te�nost, kao što je salveta ili sli�no, bez virenja u šolju. Nakon dve, tri, minute možete otklopiti i pogledati koje su se figure napravile. Figurice u šolji ne smeju biti ošte�ene dodirom.
Sve figurice koje se nalaze bliže ivici, pre �e se desiti, a one koje se nalaze pri dnu kasnije �e se desiti. Podru�je oko drške govori o doga�ajima vezanim za emocije, ljubav. Prostor gde se pila kafa ozna�ava vaš privatni život i vašu neposrednu okolinu, komšije, prijatelje. Suprotno od drške su doga�aji koji su sudbinski. Suprotno strani gde ste pili govori o vašoj karijeri i o osobama suprotnog pola. Dno šolje govori o doga�ajima vezanim za vašu porodicu, ku�u.
Svi likovi koji su tamni, ja�eg su dešavanja, svetli mogu biti kratki i nevažni. Likovi koji su unatraške okrenuti upu�uju na doga�aje koji dolaze neplanski i neo�ekivano. Ako se šolja nije ocedila govori o vašoj trenutnoj tuzi ili nekom drugom negativnom raspoloženju i tada nema svhe gledati, jer su svi doga�aji zasenjeni tim ružnim raspoloženjem.
Ako se šolja zalepila za tanjuri� znak je da vas neko želi i misli na vas.
Ako je puno soca na vanjskoj strani uskoro �ete se ljubiti sa dragim osobama.
Ako se prospe soc po vašoj ruci ili stolu dok podižete šolju znak je velike zarade.
Obi�no se zamišlja samo jedna želja, mada je u narodu uobi�ajeno tri želje. Želja se zamišlja kažiprstom, mada je više poznato da svaki prst simbolizuje odre�enu želju: srednji prst je simbol ljubavi i seksa, prstenjak simbolizuje posao. Kad se zamisli želja mnogi poližu kafu sa tog prsta, mada je pravilo da se prst obriše.
Kada se završi sa proricanjem šolja se ostavi otkopljena.
Ako ne želite sami sebi gledati u šolju, a nemate kome poveriti tu ulogu, popijte kafu, prevrnite šolju i kontaktirajte me ja �u vam pogledati putem telefona ili interneta.
Slovo A - zna�i novi po�etak.
Alat - na gomili uspeh, razbacan briga.
Auto - vesti.
Baba - tuga.
Ba�va - ogovaranje.
Boca - vesti.
Bodež - opasnost.
Brdo - teret.
Brod - dugo putovanje.
Cipela - put.
Cve�e - novac.
�amac - kra�e putovanje.
�arapa - ogovaranje.
�eki� - briga.
Drvo - prijatelji.
�avo - dobitak na lutriji.
Gljiva - uspeh.
Gnezdo - dobitak.
Golub - parnica.
Grob - uzaludan posao.
Klju� - bogatstvo.
Kokoška - tra�.
Kompas - promene.
Krevet - bolest.
Krst - prekretnica.
Kula - veliki novac.
Leptir - radost.
Lisica - prevara.
List - novac.
Lopta - radost.
Lula - pomirenje.
Ljiljan - ljubav.
Ma� - �ast.
Makaze - sva�a.
Merdevine - uspeh uz puno truda.
Metla - novi posao.
Miš - šteta.
Most - ispunjeni planovi.
Mravi - briga.
Nakovanj - ljubavni sastanak.
Nao�ale - upozorenja u radu.
Nož - sva�a na poslu.
Oblak - nevolja.
Oko - sre�a.
Oružje - glas.
Pas - pomo� u radu.
Petao - služben glas.
Pismo - vesti.
Put sa dna - putovanje; od ivice - gosti.
Rak - posao nazaduje.
Riba - briga.
Ruka - pružit �eš pomo�.
Sidro - usidrit �eš se.
Srce - velika ljubav.
Stablo - oporavak.
Sunce - sve završava dobro.
Svinja - kontakt sa gospodom.
Šešir - uspeh na poslu.
Telo golo - sramota.
Trogao - blagostanje.
Udica - kra�a.
Zmija - veliki neprijatelj.
Zub - veliko zlo.
Zvezda - velika sre�a.
Zvono - vesti izdaleka.
Žaba - poklon.
Životinje - svaka simbolizuje svoju �ud: jagnje - umiljatost; ma�ka - prepredenost; magarac - nasamaren �eš biti; pas - prijateljstvo, oslonac; golub - pomirenje; Orao - opasnost...
|
|
 |
Seraphim Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 12 Sep 2004 Poruke: 190 Mesto: SRB

|
|
|
|
 |

|

|
|
hvala capricorn...svi zanimljivi linkovi su dobrodosli....ima i onih koji malo bolje poznaju engleski jezik od mene....
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
evo ja idem da pokusam..posto se nadam da mi engleski ide od ruke
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Dachica13 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 54 Mesto: Beograd

|
|
Zna neko da gata u tarot?Ja znam
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
ti to ozbiljno????
meni je jednom jedna cura na nekoj zurci onako iz zezanja otvorila karte....covece ja sam ostala bez teksta....ama sve mi je pogodila....jos i predvidela neke stvari koje su se odmah obestinile.....rekla mi je da zelim drugo dete a da se brinem za svoje zdravlje...da cemo se preseliti....i da cu ipak roditi bez obzira na brige i da nece biti komplikacija....i zaista....kad smo stigli kuci(ovo se desavalo u Parizu) cekalo nas pismo da smo dobili stan....ne dugo posle toga ja sam ostala trudna....i sve je bilo ok....ovo su samo neke od stvari koje mi je ta cura ispricala.....ja i dan danas prosto ne verujem da neko nepoznat toliko toga predvidi....i toliko toga ti ispica o ranijim dogadjajima iz tvog zivota a vidi te po prvi put u zivotu....neverovatno....
|
|
 |
sekula_au Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija

|
|
CaPRIcORn da je ovo free sve
|
|
|
|
|
 |
croboy18 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 3 Mesto: ZH

|
|
kako da nebi vjerovo...sam se bavim time.. i mogu reci da je to super..gledam u ciganske karte..jako su dobre i kazu puno detalja o zivotu..
cak sam uspijo da neki narod koji nikad u to nije vjerovo da pocne vjerovat..
|
|
|
|
|
 |
next63 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 65

|
|
Sto pre budete shvatili da je gatanje obicna glupost bice vam bolje ...
|
|
|
|
|
 |
Nawti Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 12

|
|
Verujem u gatanje u solju....ako je osoba koja gleda u solju stvarno dobra,pogodi dosta stvari....govorim iz licnog iskustva
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|