:: |
Autor |
Poruka |
Dead_Can_Sing Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 35
|
|
iskreno ja vjerujem u ta gatanja jer meni svaki put bilo lose ili dobro uvijek mi pogodi
|
_________________ Boze, zastiti me od mojih prijatelja da bi mogao brinuti o svojim neprijateljiima |
|
|
|
|
nana_andrija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 53
|
|
Manite se toga dok ne bude suvise kasno. Samo da znate, svaki oblik magije, vracanja ili gatanja protivan je Bogu i time gubite svoj odnos sa darodavcem zivota (vidite 3 Mojsijeva 19:26, 31; 20:6, 27; 5 Mojsijeva 18:10, 2 carevima 17:17; 27:6, itd.)
|
|
|
|
|
|
milicaanchy Dobro upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell
|
|
Ne znam...ja sad retko gatam jer sam chula da je baxuzno...parove ne gledam,samo u sholju,ali i to vrlo malo.
|
_________________ Crvenokosa lutalica |
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
ma ja ne znam kako oni koji kažu da znaju da gledaju u šolju prepoznaju išta.....ja sam jednom prevrnuo svoju šolju i fol podigao je i nisam ništa mogao da prepoznam
A nekooliko puta mi je nena rahmetli gledala-nešto je pogodila a nešto nije
u suštini svako može fol proricati sudbinu jer od toliko laži što ispriča mora se makar jedna ostvariti
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ja u te stvari prosto ne mogu da verujem....
Inteligencija mi ne dozvoljava....
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
KUM_BOLE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 11
|
|
Procitao sam sve sto ste napisali, ali ne vredi, solja se uopste ne otvara. Jel ima neka caka za koju ne znam?
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
svako gatanje je greh..hteli mi to da priznamo ili ne..dok nisam bila toliko upucena u religiju, kao pubertetlija drugarice i ja smo gatale jedna dugoj a naravno znale sve o onoj drugoj i normalno pogadjale...onda sam prestala, kada sam shvatila sta cinim ustvari...Mnogi znaju gatati, mnogi ne, ali treba se drzati podalje od njih..verujte
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Cesto sa drugaricama gledam u solju ponekad se nesto i pogodi.
Jednom sam ja sa drugaricama isle kod nekog coveka koji "zna a gleda u solju".Mi smo otisle,e ljudi moju solju je samo pogledao spustio i poceo da prica....celu moju proslost je pogodio da covek ne poveruje ali zato se tako is*enjao kada je poceo da prica o buducnosti.Nemam pojma kako ali ne samo meni nego svima pogodi proslost eventualno sadasnjost a ja sam coveka prvi put u zivotu videla
|
|
|
|
lady_bgd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 87 Mesto: Beograd
|
|
Mislim da gledanje u solju/karte/pasulj... daje uvid u deo proslosti, sadasnjost i blisku buducnost.. Medjutim, pobornik sam teorije da vecina stvari koje vam neko vidi moze biti izmenjeno...na primer..kaze vam ...ovih dana ces pasti ispit... a ti ...posto si dobio smernicu...sednes i naucis sve ... i polozis ispit ... dakle, mislim da sve sem sudbinskih stvari moze biti promenjeno odnosno, na to se moze uticati.
Po meni, svako gledanje odrazava trenutna razmisljanja i zelje koje vidoviti "cita" iz karata/solje ili cega vec (odnosno iz aure). A o sudbinskim stvarima nekom drugom prilikom...
Inace... posecujem povremeno razne vidovnjake...cisto da proverim smer u kome se krecem
|
|
|
|
|
|
victory Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 25 Jul 2005 Poruke: 152
|
|
Iz zezanja mi je drugarica gledala u solju. Slatko smo se ismejale. Toliko o gatanju.
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
hvala za ovoliko saveta 8) , ja sam opterecen gatanjem!
|
|
|
|
|
|
Mil-KG Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg
|
|
Ja licno neverujem u tako nesto. Niko nemoze da ti pogleda u buducnost, jer svako svoju sudbinu sam kroji.
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|