www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Krenuo po drva u šumu, pa ubijen iz zasede
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 22, 2010 2:42 pm    Naslov poruke: Krenuo po drva u šumu, pa ubijen iz zasede Na vrh strane Na dno strane

Jedan seljak je izrešetan automatskim oružjem kod Bratunca, pod za sada nepoznatim okolnostima.

U Okružnom tužilaštvu u Bijeljini je potvrđeno da je u zaseoku Adžić u mesto Glogova, kod Bratunca, sinoć oko 19 sati ubijen meštanin Nurija Čomić.

Zamenik okružnog tužioca Milorad Debeljević je rekao novinarima da su Čomića (1968.) na putu iz šume, odakle je prevozio drva, sačekale jedna ili više osoba i isplalile u njega više hitaca iz automatskog oružja.

Pogođen u grudi i glavu, Čomić je preminuo na licu mesta.

Danas je izvršen uviđaj na mestu ubistva gde su nađeni tragovi 29 ispaljenih hitaca.

Debeljević je još rekao da će istraga utvrditi motive ubistva.

(Beta/arhivska fotografija)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 22, 2010 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga anchi, gdje li samo vadiš ovako grozomorne vijesti, a gdje ih i ja baš čitam prije kreveta, ne znam. Zanima me samo koliko li će i ova istraga potrajati, ali ostaje tek istina da se tako prekinuo život jednom čovjeku. To je surovo.

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rođak ubio drvoseču?

Policija je privela jednu osobu osumnjičenu za ubistvo bošnjačkog povratnika Nurije Čomića pre dva dana u okolini Brtaunca, potvrđeno je u bijeljinskom Okružnom tužilaštvu.

Čomić je ubijen kada se traktorom vraćao sa seče drva.

Portaprol Tužilaštva Danka Prodanović rekla je novinarima da je jedna osoba privedena i da će biti saslušana u vezi sa ubistvom Čomića.

Ona nije navela identitet osumnjičenog, ali mediji javljaju da je priveden Ahmet Sinanović, rođak ubijenog Nurioje Čomića.

(Beta)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A ko će koga ako neće svoj svoga.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Krenuo po drva u šumu, pa ubijen iz zasede Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon