:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Đorđe O. (19) teško je povređen u masovnoj tuči sinoć oko 20 sati u Ulici Radoja Domanovića nedaleko od Doma učenika "Karađorđe".
Operisan je u KBC "Zvezdara" i iako je izgubio dosta krvi nije u životnoj opasnosti, piše "Blic".
Prema nezvaničnim informacijama, dve grupe mladića sukobile su se na unapred dogovorenom mestu, na raskrsnici ulica Radoja Domanovića i Batutove.
Nepoznati mladići uboli su Đorđa O. nožem dva puta u stomak i jednom u ruku. Ranjenog mladića su drugovi odmah prebacili u bolnicu gde mu je ukazana pomoć.
"Nismo primetili ništa, a za tuču smo saznali od policije. Raspitivali su se u Domu o tome da li je neko od učenika koji tu žive povređen. Tražili su nož sa druge strane zida, u dvorištu, pošto su na ulici pronašli drvenu motku", priča jedan od učenika koji živi u Domu "Karađorđe".
Zaposleni u Domu proverom u sistemu utvrdili su da u toj ustanovi nema nijednog štićenika koji se zove Đorđe O. Policija je na mestu nesreće pronašla tragove krvi. Dalja istraga utvrdiće uzrok ovog sukoba.
U protekle tri nedelje ovo je treći obračun u kome su nekome od učesnika nanete povrede nožem, podseća "Blic".
Devetog februara petorica učenika Trgovačke škole izbodeni su noževima u masovnoj tuči u Hilandarskoj ulici.
Nedelju dana kasnije nepoznati napadači nožem su isekli po licu i vratu petnaestogodišnjeg L. M. U dvorištu Doma učenika Srednje železničke škole, u Ulici Zdravka Čelara.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Još malo ima fali da pređu na sablje, veće su, ti ludi klinci!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Uhapšen zbog pokušaja ubistva
Beograd -- Uhapšen David Simonović (19) iz Kruševca koji je sinoć u blizini Doma za učenike "Aleksa Dejović" na Zvezdari u Beogradu nožem izbo Đ.O. (19) iz Čačka.
Kako je saopšteno iz policije, Simonović se tereti za krivično delo pokušaj ubistva. On je osumnjičen da je sinoć, u blizini Doma za učenike na Zvezdari nožem zadao više ubodnih rana u predelu grudi i stomaka Đ.O, nanevši mu teške telesne povrede.
Simonović će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Strašno je to što obojica zajedno imaju manje godina nego ja sama. Jadni moj svijete...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma vise ne treba ni pominjati takve stvari jer je dokazano da klinci svakim danom imaju sve manje pameti
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|