:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedan seljak je izrešetan automatskim oružjem kod Bratunca, pod za sada nepoznatim okolnostima.
U Okružnom tužilaštvu u Bijeljini je potvrđeno da je u zaseoku Adžić u mesto Glogova, kod Bratunca, sinoć oko 19 sati ubijen meštanin Nurija Čomić.
Zamenik okružnog tužioca Milorad Debeljević je rekao novinarima da su Čomića (1968.) na putu iz šume, odakle je prevozio drva, sačekale jedna ili više osoba i isplalile u njega više hitaca iz automatskog oružja.
Pogođen u grudi i glavu, Čomić je preminuo na licu mesta.
Danas je izvršen uviđaj na mestu ubistva gde su nađeni tragovi 29 ispaljenih hitaca.
Debeljević je još rekao da će istraga utvrditi motive ubistva.
(Beta/arhivska fotografija)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Draga anchi, gdje li samo vadiš ovako grozomorne vijesti, a gdje ih i ja baš čitam prije kreveta, ne znam. Zanima me samo koliko li će i ova istraga potrajati, ali ostaje tek istina da se tako prekinuo život jednom čovjeku. To je surovo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Rođak ubio drvoseču?
Policija je privela jednu osobu osumnjičenu za ubistvo bošnjačkog povratnika Nurije Čomića pre dva dana u okolini Brtaunca, potvrđeno je u bijeljinskom Okružnom tužilaštvu.
Čomić je ubijen kada se traktorom vraćao sa seče drva.
Portaprol Tužilaštva Danka Prodanović rekla je novinarima da je jedna osoba privedena i da će biti saslušana u vezi sa ubistvom Čomića.
Ona nije navela identitet osumnjičenog, ali mediji javljaju da je priveden Ahmet Sinanović, rođak ubijenog Nurioje Čomića.
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
A ko će koga ako neće svoj svoga.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|