:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policija u Bečeju uhapsila je Kenana A. (29) iz Bačkog Gradišta, zbog osnovane sumnje da je silovao šestogodišnju devojčicu iz tog mesta.
Kako je saopštila novosadska policija osumnjičeni je pomenuto krivično delo izvršio sinoć.
Policija je Kenanu A. odredila meru zadržavanja, a u toku dana biće priveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ovdje nema riječi. Grozomorno.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...

|
|
strasno ja bih takve po kratkom postupku
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Ma to je vec dugacak postupak imam bolju ideju ubaciti ga u zatvor gde su manijaci pa da oseti malo.....
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
AnCHi_90 je napisao/la sledeće: | strasno ja bih takve po kratkom postupku  |
Zasto, tako mu samo skracujes muke?
To treba prvo:
- zatvorit s nekoliko gay orijentiranih mrcina kriminalaca da ga rokaju kao oni u filmu "The Shawshank Redemption"
- kad mu to se smuci poslat ga raznoraznim tajnim sluzbama da na njemu isprobavaju nacine za mucenje zarobljenika (sve pa i one zabranjene Zenevskom Konvencijom)
- potom ga poslat farmaceutskoj industriji da na njemu isprobaju sve moguce lijekove
- i onda poslat ga kirurzima da na njemu uce kako se rade operacije bez anestezije!
...eto toliko za pocetak od mene!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Nebi bilo zgodno to sa hirurzima mogu i oni da pogreše pada urade nešto kako treba yato podržavam samo prva dva dela predloga
|
|
|
|
|
 |
B0.oGeRmAn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Avg 2007 Poruke: 1

|
|
Taj manijak je danas pobega o iz privora policijske stanice u Beceju,kako sanzajem,trazio je wc odgurnuo policajca i go i bos pobegao na vrata garaze koja su bila otovrena
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Uhapšen zbog silovanja šestogodišnje devojčice
Kenan A. (29) iz Bačkog Gradišta uhapšen je danas pod optužbom da je izvršio krvično delo silovanja, potvrđeno u novosadskoj policiji. Pedofil je prethodno uspeo da umakne iz policijske stanice.
Kenan A. je 23. februara u Bačkom Gradištu silovao šestogodišnju devojčicu iz tog mesta.
Policija je Kenanu A. odredila meru zadržavanja ali se on do danas nalazio u bekstvu.
Beogradski dnevnici "Novosti", "Press" i "Blic" danas su objavili da je Kenan A. Bio uhapšen, ali da je u sredu popodne pobegao iz policijske stanice, neposredno pre nego što je trebalo da da iskaz istražnom sudiji.
Novine prenose da pedofil nije bio adekvatno čuvan, da čak nije imao ni lisice na rukama i da je pod izgovorom da ide u toalet, nestao iz policijske stanice.
Kenan A. zločin je izvršio u noći između utorka i srede na lokalnom groblju.
(Beta/MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Yoca` Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 45 Mesto: Tu sam pored tebe...

|
|
strasno, nemam reci... kakvih ljudi danas ima pa to je nemoguce
|
|
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|