:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Beograd -- Policajci Dušan Petrović, Miloš Pavlović i Miroslav Vulić spasli su iz Zapadne Morave 18-godišnju Čačanku koja je nameravala da se ubije skokom sa mosta.
Slučajni prolaznici obavestili su policijsku upravu u Čačku šta se na mostu dešava. Devojka se oporavlja pod nadzorom lekara u Gradskoj bolnici u Čačku, a dobro se osećaju i trojica njenih spasilaca, iako su lekari iz predostrožnosti pratili njihovo zdravstveno stanje.
"Mi smo odmah obavestili dežurnu službu da je lice skočilo u Moravu i da ćemo nastaviti da trčimo pored Morave dole za njom da je pratimo, ako budemo uspeli da je izvadimo. I kad je skočila ovde jedno dvadesetak, tridesetak nije je bilo na vodi, ali je posle isplivala dole i kukala i tražila pomoć", rekao je policajac Miloš Pavlović.
"Pa smo izašli iz vode i nastavili dalje još jedno 400-500 metara da idemo paralelno obalom sa njom kako bismo našli neki pogodniji trenutak da je ona nama bliže i da je pogodniji teren da bismo nju izvukli“, kaže drugi policajac, Miroslav Vulić.
"Posle 500 metara odatle mi smo ušli u vodu, voda je naravno bila hladna, nosila je, ali je ona tada već mirovala i nije davala znake života. I voda je nju nanosila bliže obali, tako da je na nekih 10,15, metara bila udaljena od nas kada sam ja zaplivao ka njoj, a za mnom i kolege Pavlović i Petrović i tada smo uspeli da je izvučemo iz vode", dodaje on.
(B92)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
J....es samoubistvo zamalo da se udavi Pa sakojom pamecu je to uradila,ociglednoda ima vakum umesto mozga, svaka cast momcima sto su rizikovali zivot
|
|
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Ko zna kakvih je problema imala,kad se odlucila na takav korak..ipak se predomislila u zadnjem casu,sto znaci,da salje apel,da joj je potrebna pomoc,jer to je bio mozda jedini nacin da skrene paznju na sebe i problem koji ima..
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Svaka čast momcima, a njoj, neka drugi put malo razmisli prije skoka, sledeći put možda neće imati ko joj pružiti ruku spasa, koju je ipak, na kraju zatražila. Možda će je ovo natjerati na borbu a ne na laku predaju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|