www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Policajci spasli devojku
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 26, 2010 2:13 pm    Naslov poruke: Policajci spasli devojku Na vrh strane Na dno strane

Beograd -- Policajci Dušan Petrović, Miloš Pavlović i Miroslav Vulić spasli su iz Zapadne Morave 18-godišnju Čačanku koja je nameravala da se ubije skokom sa mosta.

Slučajni prolaznici obavestili su policijsku upravu u Čačku šta se na mostu dešava. Devojka se oporavlja pod nadzorom lekara u Gradskoj bolnici u Čačku, a dobro se osećaju i trojica njenih spasilaca, iako su lekari iz predostrožnosti pratili njihovo zdravstveno stanje.

"Mi smo odmah obavestili dežurnu službu da je lice skočilo u Moravu i da ćemo nastaviti da trčimo pored Morave dole za njom da je pratimo, ako budemo uspeli da je izvadimo. I kad je skočila ovde jedno dvadesetak, tridesetak nije je bilo na vodi, ali je posle isplivala dole i kukala i tražila pomoć", rekao je policajac Miloš Pavlović.

"Pa smo izašli iz vode i nastavili dalje još jedno 400-500 metara da idemo paralelno obalom sa njom kako bismo našli neki pogodniji trenutak da je ona nama bliže i da je pogodniji teren da bismo nju izvukli“, kaže drugi policajac, Miroslav Vulić.

"Posle 500 metara odatle mi smo ušli u vodu, voda je naravno bila hladna, nosila je, ali je ona tada već mirovala i nije davala znake života. I voda je nju nanosila bliže obali, tako da je na nekih 10,15, metara bila udaljena od nas kada sam ja zaplivao ka njoj, a za mnom i kolege Pavlović i Petrović i tada smo uspeli da je izvučemo iz vode", dodaje on.

(B92)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 26, 2010 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

J....es samoubistvo zamalo da se udavi Rolling Eyes Pa sakojom pamecu je to uradila,ociglednoda ima vakum umesto mozga, svaka cast momcima sto su rizikovali zivot

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 26, 2010 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko zna kakvih je problema imala,kad se odlucila na takav korak..ipak se predomislila u zadnjem casu,sto znaci,da salje apel,da joj je potrebna pomoc,jer to je bio mozda jedini nacin da skrene paznju na sebe i problem koji ima.. New Spiral

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 27, 2010 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka čast momcima, a njoj, neka drugi put malo razmisli prije skoka, sledeći put možda neće imati ko joj pružiti ruku spasa, koju je ipak, na kraju zatražila. Možda će je ovo natjerati na borbu a ne na laku predaju.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Policajci spasli devojku Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon