www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Odšteta od suprugove ljubavnice
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 25, 2010 1:21 pm    Naslov poruke: Odšteta od suprugove ljubavnice Na vrh strane Na dno strane

Zahvaljući starom zakonu države Severna Karolina, Sintija Šakelford tužila je ljubavnicu svog supruga i dobila odštetu od čak šest miliona dolara.

Ona je na suđenju dokazala da je dala otkaz u školi, gde je radila kao profesor, da bi omogućila suprugu da pravi advokatsku karijeru.

"Zaista sam ga volela i verovala da i on voli mene. Nikada mi nije palo na pamet da bi mogao da me prevari", rekla je Sintija.

Zbog održavanja dugogodišnje veze sa oženjenim čovekom i namernog nanošenja teškog emocionalnog bola, porota je odlučila da ljubavnica En Lunkvist Sintiji moda da isplati najveću odštetu koju zakon predviđa za to delo.

En je posle suđenja rekla da je presuda suluda i da je svima jasno da toliko novca nikada neće imati. Pored Severne Karoline, zakon koji sankcioniše one koji unište tuđi brak postoji još u Iliniosu, Misisipiju, Havajima, Novom Meksiku i Juti.

(Fonet/MONDO)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 25, 2010 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to bi trebalo da se uvede i kod nas, funkcionisalo bi extra

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 25, 2010 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

budalastina...ajmo se sada tuziti oko svake stvari koja nam u zivotu ne ide Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 25, 2010 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Usvaja se dopuna o dopuni Zakona...."

Eto, Zakon i star i neizmjenjen, nekim ljudima očito zatreba kad - tad, a zločin proglase zastarjelim, jer je dijete koje je silovano, taj monstuozni zločin prijavilo tek nakon 20-tak godina.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Odšteta od suprugove ljubavnice Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon