:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Krivično veće Višeg suda u Nišu osudilo je Ivicu Panića (31) iz aleksinačkog sela Gornji Ljubeš na 30 godina zatvora zbog ubistva svoje bivše devojke, šesnaestogodišnje Suzane Savić, saopšteno je danas u tom sudu.
Panić je osuđen za ubistvo bivše devojke iz bezobzirne osvete na 30 godina, za pokušaj ubistva Žakline Savić, Suzanine majke, na šest godina i za ilegalno posedovanje oružja na četiri godina, pa mu je, u skladu sa zakonom, izrečena jedinstvena kazna u trajanju od 30 godina, rečeno je pri izricanju prvostepene presude.
Suzana je ubijena 21. marta prošle godine u selu Stezovcu u njenoj kući.
Ivica je nabavio automatsku pušku, prikrao se njenoj kući i ušao u njenu sobu zamolivši je da se pomire i obnove vezu.
Suzana ga je odbila, a on je pucao na nju.
Od povreda, devojka je preminula, a Ivica je prilikom izlaska iz kuće sreo i Suzaninu majku u koju je pucaao i srećom promašio.
Iste večeri Ivica je uhapšen u njegovom selu.
Sud mu je produžio pritvor do pravosnažnosti odluke.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
30 godina zatvora devojku nece nikada vratiti al ije to malo vremena za nekog ko treba da pati za oduzimanje tudjeg zivota
|
|
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Ona je mrtva,a zivot je bio tek pred njom..ja bih izrekla maximalnu kaznu od 40 god.kad je smrtna kazna ukinuta vec..ili dozivotnu..devojke mi je zao,ali njega ne,nadam se da ce otici u neki od najstrozih zatvora,i biti osudjen na samicu dugo vremena..
|
|
|
|
|
 |
šćepan mali Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Maj 2009 Poruke: 312 Mesto: na obroncima Romanije

|
|
U americi i kini se za ovo dobija gasna komora ili elekticna stolica.Treba i kod nas ovo uvesti pa bi odma bilo manje ovakvih slucajeva.
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ma, dobro je i 30 godina, mene je nešto strah, poznajući nas, da on na slobodi ne bude već poslije odležanih 10 godina.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
ENA_Nis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 25 Mesto: Nis

|
|
Kao i Filip Kapisoda Kseniju, on nju nije voleo ni malo već je mrzeo a voleo sebe
Kad nekog voliš ne radiš to što ta osoba ne želi, naprotiv
Surovo ubistvo psihopate
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|