:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Vreme Dejvida Bekama i Kristijana Ronalda je prošlo – za najseksepilnijeg fudbalera na svetu proglašen Mihael Balak.
Svetsko prvenstvo u fudbalu u Južnoj Africi gledaće i žene, ako ne zbog plasmana "svoje“ reprezentacije, onda zbog fudbalera.
U anketi koju je među hiljadama Nemica sproveo Internet portal FirstAffair, vezni igrač Čelzija Mihael Balak (33) proglašen je za najseksepilnijeg fudbalera na svetu. Sledi ga "Armanijev“ model donjeg veša Kristijano Ronaldo, dok se Rafael van der Vart našao na trećem mestu.
Među deset najseksepilnijih fudbalera na svetu našli su se Mario Gomez, Bastijan Švajnštajger, Filip Lam, Lukas Podolski i Arni Fridrih, Fernando Tores i Tijeri Anri.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Nešto ne vidim dobro, jel OVO nešto plavo ili smeđe? I je li Nijemac? Vidi mene, budale, pa tom majka mogu da budem, sigurna sam A i ako je Švabče, neka, hvala.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|