:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Bivši trener turskog fudbalskog prvoligaša Bursaspor Mahmut Serbest uhapšen je pod sumnjom da je seksulano zlostavljao decu.
Serbest (56) je u poslednje vreme radio kao instruktor u školi fudbala i navodio je decu na seksualni kontakt obećavajući da će im kupiti loptu.
Roditelji su razotkrili Serbesta pošto su se deca vraćala kući sa loptom, u čije su poreklo roditelji sumnjali.
Počeli su da prate trenera, a zatim i odlučili da kontaktiraju policiju, koja je utvrdila da je instruktor fudbala počinio seksualni čin nad decom starosti između 10 i 15 godina.
Istraga je pokazala da je Mahmut Serbest zlostavljao desetoro dece, zbog čega je protiv njega podneta krivičana prijava.
(MONDO/foto: Stadion Bursaspora)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Tog bi trebalo nabiti na kolac
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
|
Kad su deca u pitanju vrlo sam sam osetljiva.Da li je malo reci da taj covek ne treba da zivi..Nadam se da nece ugledati skoro svetlost dana..i da ce ga osuditi na maximalnu kaznu..
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
ma onice njega da nabodu ....
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|