:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Peking -- Tela 21 mrtve bebe pronađena su u plastičnim vrećama u reci na istoku Kine i vlasti sumnjaju da su ih tu bacile lokalne bolnice, javili su kineski mediji.
Prema vebsajtu kineskog dnevnika "Ženmin Žibao", sudeći po dosadašnjim rezultatima istrage, osam beba je na nožicama imalo prikačene identifikacione pločice sa oznakama Univerzitetske bolnice Đining u provinciji Šandong, a 13 nije identifikovano.
Tri bebe od tih osam je primljeno u bolnicu u kritičnom stanju, ali se ne zna kada, prenosi AP.
Na video-snimcima postavljenim na internetu prikazani su intervjui sa lokalnim stanovnicima koji su tokom vikenda ugledali plastične kese za đubre, u kojima su bile bebe, kako plutaju blizu obale reke.
Bolnica Đining ne odgovara na telefonske pozive.
Neke od beba prikazanih u video-snimcima, starosti od novorođenčeta do nekoliko meseci, imaju identifikacione pločice sa imenom majke, datumom rođenja, i težinom.
Jedan zvaničnik koji je odgovorio na telefonski poziv u zdravstvenom centru u Điningu je potvrdio ove informacije, ali nije hteo da otkrije nijedan detalj i odbio je da kaže svoje ime.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa sta drugo da rade kada ih ima previse cak i kod nas, ne kazem da je to normalno ali to je vec njihov problem
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Šokirana sam i užasnuta. A osude u nekim provincijama majku koja proda svoje djete (ne kažem ni da je i to normalno, da se razumijemo), ali makar ga nije na takav način ubila, o Bože moj, ovo je zaista prestrašno i za svaku osudu, to bi ja sve pobila.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|