Igi Pop je posle koncerta u Karnegi holu, napravio "mentalnu belešku" onoga što više nikada neće raditi - skakati sa bine u "razmaknutu" publiku
Pionir pank-rok muzike i "živa legenda roka" Igi Pop, nastupao je prošlog meseca u prepunom Karnegi Holu, ali ono po čemu će, kaže, pamtiti ovaj nastup jeste da je te večeri poslednji put skočio sa bine u publiku.
"Bolelo je kada sam pao", objasnio je svoju odluku Pop magazinu "Rolling Stone". Umesto da ga fanovi uhvate, rešili su da se razmaknu. "Napravio sam mentalnu belešku posle pada da to više nikada neću uraditi i mislim da je njujorška koncertna dvorana bila idealno mesto da se oprostim sa padanjem".
Pogledajte kako je Igi Pop "poljubio patos".
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Eh, kad te tako ponesu emocije...obično i završiš na patosu. Ma, ništa, čovjek malo otrasao i brzo se vratio (uzgred budi rečeno, nikad mi nije išlo u glavu to letenje sa bine u (na) publiku).
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
To se zove "Stejdždajving". A ima jedan vic:
- Koji je najgori način za samoubistvo?
- Stejdždajving na koncertu "Magazina"
To mnogi rade..mislim kad pevaju pa usred velikih emocija se bace na publiku..mene je cudilo,kako niko ne padne kad se baca tek tako kao da je plasticna casa..eto i to se dogodilo da je tresnuo..valjda ce sledeci put razmisliti pre nego se ponovo baci medju masu..
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma