:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pripadnici beogradske policije uhapsili su dve osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom taksiste udruženja "Pink" R. Č. (38), čiji je automobil pronađen u Zvezdarskoj šumi, u blizini okretnice autobuske linije broj 65.
Kako je rekao direktor policije Milorad Veljović, uhapšenima je određen policijski pritvor od 48 sati i oni će u tom roku biti izvedeni pred istražnog sudiju.
On je objasnio da je automobil marke "opel karavan", registarskih oznaka BG:882657, u vlasništvu R. Č, pronađen juče oko 16 sati u Zvezdarskoj šumi, po prijavi građana.
Automobil je bio zaključan, a u unutrašnosti je pronađeno dosta tragova krvi pa se, prema do sada prikupljenim podacima, veruje da je, najverovatnije, reč o ubistvu iz koristoljublja, rekao je direktor policije.
Stručne ekipe su na terenu i radi se na pronalasku tela vlasnika automobila R. Č, naveo je Veljović.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
To nije normalno ali mi nista tu ne mozemo promeniti ali se pitam dali ljudi koji ubiju nekog razmisljaju o tome da ta osoba ima porodicu koja ce ostat bez svega?
|
|
|
| |
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
|
Cula sam za to na TV..ali ponavljam,drzava je kriva sto su kazne male..Ja bih sve kazne duplirala minimum,a smrtnu kaznu vratila..bilo bi manje zlocina,sigurna sam..zasto se na Istoku ne krade,i nema takvih zlocina?Pogledajte njihove kazne,i bice Vam sve jasno..tamo nocu niko i ne zakljucava vrata..
|
|
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pronađeno telo ubijenog taksiste
Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su Marka S. (19) iz Beograda i Petrika M. (23) iz Rumunije zbog ubistva taksiste "Pink" udruženja Č. R. (48), čije je telo pronađeno u reci Tamiš.
U saopštenju se navodi da su osumnjičeni, u želji da dođu do novca, izabrali taksistu Č. R. da ih preveze od Ruzveltove ulice do Jabučkog rita. Kada su stigli na odredište, napadači su usmrtili taksistu sa više uboda nožem u srce i grudi.
Od mrtvog taksiste uzeli su 5.000 dinara, a njegovo telo bacili su sa mosta u reku Tamiš. Nakon toga, osumnjičeni su automobil, koji pripada taksisti, odvezli do Zvezdarske šume u nameri da ga zapale ali su zbog prolaznika odustali.
Ronioci Žandarmerije su oko podneva pronašli u reci telo ubijenog taksiste.
Uhapšeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|