:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Starica se zakucala automobilom u frizerski salon, a zatim ušla da sredi kosu.
Merion Zok (82) pošla je kolima kod frizera u Plejnfildu u Mičigenu. Kada se približila salonu "Klasik dizajn", greškom je "nagazila" gas, umesto kočnice.
Njen "ford fjužn" provalio je kroz izlog salona, a u nezgodi su lakše povređene jedna radnica i mušterija salona. Obe devojke zadobile su samo modrice.
Merion je izašla iz automobila, a kada su se frizerke oporavile od šoka, pristale su da joj održe zakazani tretman.
"Slučajno mi je noga skliznula na pogrešnu pedalu. Bilo mi je jako neprijatno", rekla je postiđena Zokova.
(MONDO, Guliver/Getty images)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
U 82i vozi pa kod na bi je vec poodavno spremili za pogrebni auto
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Zaista mi izgleda van svake pamet da baka sa 82.godine uopšte sjeda za volan, pa imam dva penzionera od nepunih 70 pa vidim za šta su sposobni ne na dan, već na sat. Dajte, molim vas
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|