:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Kineskinja Ma Sjuisjan, koja ima 102 godine, najstariji je učenik prvog razreda osnovne škole na svetu.
Ma kao dete nije imala prilike da se školuje, sa 13 godina počela je da radi u predionici pamuka, udala se sa 18 godina i rodila devetoro dece od kojih je sedmoro steklo fakultetske diplome.
Staricu iz Vešana, koja nosi slušni aparat i lupu kako bi lakše čitala, prvog dana u školu je dopratio sin koji ima 58 godina i koji joj je pomogao da se smesti u klupu, javila je televizija Skaj (Sky).
"Presrećna sam što napokon mogu da ostvarim san i krenem u školu", izjavila je Ma lokalnim novinama.
(Beta/MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Onoj prije što je završila sa devedeset i nekoliko sam čestitala i izjavila kako mi je drago da neko ostvari svoj san, makar i tako star, no, mislim da je ovo ipak malo pretjerano, ali eto, neka joj je svakako sa srećom. Čakat ću d@chu da me nasmije komentarom, nemoj me izdati, druže .
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
Dabex Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2010 Poruke: 201 Mesto: Crna Gora,Nikšić

|
|
Da sam joj nastavnik samo bih je prozvao i rekao joj:"djevojčice" otiđi u I-6 po sunđer...
Vratila bi se posle 5 godina...
|
_________________ Vuk dlaku mijenja ali sličice nikad... |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Da je moj pradeda ziv bili bi najbolji drugovi iz klupe al ga je zaj..la rakija, ovako drz se baba do 117 pa posle ko kako hoce
|
|
|
|
|
 |
mcpljugic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 15 Mesto: dubica

|
|
Svaka joj cast, treba imati hrabrosti za to!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|