www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

U prvi razred krenula sa 102 godine
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 07, 2010 11:08 pm    Naslov poruke: U prvi razred krenula sa 102 godine Na vrh strane Na dno strane

Kineskinja Ma Sjuisjan, koja ima 102 godine, najstariji je učenik prvog razreda osnovne škole na svetu.

Ma kao dete nije imala prilike da se školuje, sa 13 godina počela je da radi u predionici pamuka, udala se sa 18 godina i rodila devetoro dece od kojih je sedmoro steklo fakultetske diplome.

Staricu iz Vešana, koja nosi slušni aparat i lupu kako bi lakše čitala, prvog dana u školu je dopratio sin koji ima 58 godina i koji joj je pomogao da se smesti u klupu, javila je televizija Skaj (Sky).

"Presrećna sam što napokon mogu da ostvarim san i krenem u školu", izjavila je Ma lokalnim novinama.

(Beta/MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 07, 2010 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onoj prije što je završila sa devedeset i nekoliko sam čestitala i izjavila kako mi je drago da neko ostvari svoj san, makar i tako star, no, mislim da je ovo ipak malo pretjerano, ali eto, neka joj je svakako sa srećom. Čakat ću d@chu da me nasmije komentarom, nemoj me izdati, druže Razz .

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 08, 2010 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako uspe do fakulteta,... onda ce joj cestitam Laughing Laughing

a jos bolje ako uspe da se seti sutra gde je stavila svesku iz matematike Laughing Laughing Laughing

Dabex
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 01 Mar 2010
Mesto: Crna Gora,Nikšić

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 08, 2010 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da sam joj nastavnik samo bih je prozvao i rekao joj:"djevojčice" otiđi u I-6 po sunđer...
Vratila bi se posle 5 godina...

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 08, 2010 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da je moj pradeda ziv bili bi najbolji drugovi iz klupe al ga je zaj..la rakija, ovako drz se baba do 117 pa posle ko kako hoce

mcpljugic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 29 Nov 2006
Mesto: dubica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 08, 2010 2:46 pm    Naslov poruke: opa Na vrh strane Na dno strane

Svaka joj cast, treba imati hrabrosti za to!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> U prvi razred krenula sa 102 godine Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon