:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Užice - „Kajem se iako nisam kriva. Uvek sam ga volela, i sada ga volim, zauvek ću ga voleti.“ Ove reči izgovorila je juče pred Višim sudom u Užicu Mara Gojšina (40), majka troje dece, optužena da je ubila supruga Zorana Gojšinu (42), a potom iskasapila njegov leš i zapalila delove tela.
Monstruozni zločin za koji se Mara Gojšina tereti dogodio se 16. septembra prošle godine u kući njenog dede u selu Crvica. Te večeri došlo je do svađe supružnika tokom koje je, spazivši da njen muž, poznati užički kamerman, u ruci drži manji nož, Mara dohvatila kuhinjski nož sečiva dužine 15 centimetara. U to vreme njihova dva sina, od kojih jedan ima pet, a drugi tri godine, igrala su se u drugoj sobi. Tokom prepirke Zoran se okliznuo i pao, da bi Mara nasrnula na njega i oštricu mu zarila u stomak, a potom ga još pet puta ubola u vrat, potiljak, grudi.
Leš je sakrila u jednoj od soba. Sutradan uveče sa njegovog tela odsekla je glavu i udove i umotala ih u najlon, da bi naredne večeri izmasakrirane delove tela ubacila u gepek automobila i sa sinovima krenula u Užice. Vozilo je zaustavila u podnožju Kadinjače, gde je iz prtljažnika izvadila muževljev trup, glavu i udove, polila ih benzinom i zapalila.
Veći deo iskaza Mara je posvetila negativnim pričama o pokojnom mužu sa kojim je u braku bila od 2004. godine.
„Priznao mi je da je koristio heroin. Pušio je marihuanu, često je bio pijan, znao je da kući ne dođe i po sedam dana. Pažnju deci nije posvećivao, nije podnosio Nađu, moju ćerku iz prvog braka. Maltretirao me je... To sam prijavljivala Centru za socijalni rad, jednom i policiji, na kraju sam podnela tužbu za razvod braka, ali od nje kasnije odustala misleći da će se on promeniti“, pričala je uglavnom jecajući Mara Gojšina.
Njen iskaz članovi Zoranove porodice uglavnom su pratili u neverici tiho međusobno komentarišući: „Kako samo laže“. U sudnici nije primećen niko od Marine familije, a suđenje nije zainteresovalo ni Zoranove dojučerašnje kolege sa lokalnih televizija na kojima je kamerman radio.
(Blic)
|
|
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
Boze pomozi...a voli ga...bas ga voli...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
marsvor1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 5 Mesto: Beograd

|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Zatvoriti beštiju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Tko zna sto se tu krije?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| Citat: | Tokom prepirke Zoran se okliznuo i pao, da bi Mara nasrnula na njega i oštricu mu zarila u stomak, a potom ga još pet puta ubola u vrat, potiljak, grudi.
Leš je sakrila u jednoj od soba. Sutradan uveče sa njegovog tela odsekla je glavu i udove i umotala ih u najlon, da bi naredne večeri izmasakrirane delove tela ubacila u gepek automobila i sa sinovima krenula u Užice. Vozilo je zaustavila u podnožju Kadinjače, gde je iz prtljažnika izvadila muževljev trup, glavu i udove, polila ih benzinom i zapalila. |
Šta god se krilo u pozadini priče, zar je ovo trebala da čini, nije joj bilo dovoljno se odbraniti jednim ubodom i pozvati hitnu i policiju i priznati, već je nastavila dalje i još ga zapalila? To više nije bila odbrana vlastitog života, već monstruoznost izvjesna kao i iživljavanje, što po meni nije normalno niti za opravdavanje.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Odavno sam prestao da verujem u bajke za malu decu ali psihice osetim na kilometar,ali imace vremena narednih 40ak godina da ga voli na miru i cesto sanja
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|