www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muškarac izigravao mladu zarad miraza izigravao
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 11, 2010 3:18 pm    Naslov poruke: Muškarac izigravao mladu zarad miraza izigravao Na vrh strane Na dno strane

Domišljatom Kinezu je čak četiri puta pošlo za rukom da se se uda kao žena i pobegne sa novcem dobijenim u "miraz".

Vang Mou ima samo 18 godina, ali i četiri braka i prvu krivičnu prijavu jer je od mladoženja uzimao novac da bi sa njima stao na ludi kamen.

"Mršav sam i veoma 'nežne' konstitucije pa ljudi često, na prvi pogled, pomisle da sam žena", rekao je Vang policiji.

Vang se prvi put "udao" kada ga je za 500 funti prodala jedna žena koja mu je obećala posao.

"Prevarila me, ali ja sam uspeo da pobegnem. Tada sam video da bi na isti način mogao da zarađujem."

Uz pomoć jednog prijatelja, Vang "se prodao" izvesnom gospodinu Liu, koji ga je platio 1.000 funti.

Prve bračne noći Kinez je pobegao i sa "poslovnim partnerom" podelio novac. Onda je našao novu mušteriju, gospodina Zanga, koji je takođe svoju "buduću suprugu" platio 1.000 funti. Vang je opet pobegao...

Međutim, već narednog dana uhvatila ga je jedna žena i prijavila policiji kada je otkrila da je on u stvari muškarac koji se izdaje za ženu.

U policijsku stanicu priveden je u ružičastoj haljini, spreman za novo venčanje.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 11, 2010 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Smile Sad ću ja i opet: pa ti ne provjeri mladu prije vjenčanja Exclamation

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 11, 2010 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E nema nista pre prve bracne noci Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 12, 2010 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Heh, e blago tim ljudima Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Muškarac izigravao mladu zarad miraza izigravao Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon