:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Ljubiša M. (34) iz sela Cikot, kod Rekovca, ubijen je sinoć, oko 20 sati, u lovu, a zbog ubistva uhapšen Dejan J. (35) iz Kragujevca.
Kako je saopštila je Policijska uprava u Jagodini, Dejanu J. je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv opšte sigurnosti, posle koje će, uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.
Do tragedije je došlo na mestu zvanom Ognjanovac, kod sela Cikot, a Dejanu J. se stavlja na teret da je, dok su lovili divljač, usmrtio Ljubišu M. "nanevši mu vatrenim oružjem prostrelnu ranu u predelu glave", navedeno je u saopštenju.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Ljudi moji, šta čovjek više i da kaže na sve ovo, ne znam, nema smisla nikakvog.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
sto nije tako svakom lovcu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| Citat: | | sto nije tako svakom lovcu |
Neznam sta je dameski htela time da kaze,ali ocigledno da nije dobro razmisilila.o temi
|
|
|
| |
|
 |
micanovic.ivan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2010 Poruke: 22

|
|
aaaa bas mislim da ga je pobrkao sa bambijem pa to je stara fora,,ubistvo u lovu ne podleze odgovornosti,,
|
|
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Skrhan bolom što upuca kuma
Dejanu J. (35) iz Kragujevca, koji je u subotu uveče u krivolovu ubio Ljubišu M. (34) iz Cikota kod Rekovca, određen pritvor do 30 dana.
Kako je izjavio danas novinarima predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević, Dejan J. je, na saslušanju, priznao ubistvo i izjavio da ga je "smrt kuma Ljubiše i nerazdvojnog druga veoma pogodila".
Njemu se na teret stavlja "krivično delo, teško delo protiv opšte sigurnosti, i neovlašćeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija", napomenuo je Janićijević.
Dejan i Ljubiša su u subotu uvečer oko 20 sati pošli u krivolov na divlje svinje, u mestu zvanom "Ognjanovac" i kada su primetili divljač, doneli su odluku da se razdvoje.
Ljubiša je pošao u progon a Dejan je ostao na čekanju. Kada je nakon izvesnog vremena čuo šuškanje u jednom grmu pomislio je da je divlji vepar i opalio. Nažalost pogodio je Ljubišu "u predelu glave" i ubio ga na licu mesta.
Dejan je pucao iz vojnog karabina M48 (7,9 milimetara), koga je pozajmio od drugog lica, a koje "nije imalo dozvolu za tu vrstu puške (jer je vojna), pa će istraga bito proširena i na druga lica", objasnio je Janićijević.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Eeee rekoh ja da tu ima necega
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|