www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Preskakala terasu i pala sa petog sprata
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 10, 2010 2:54 pm    Naslov poruke: Preskakala terasu i pala sa petog sprata Na vrh strane Na dno strane

Dina N. (31) teško je povređena kada je juče u 15.30 časova pala sa petog sprata na prvi u unutrašnjem dvorištu zgrade u Karađorđevoj 69.

Kako piše "Blic", pošto je zaboravila ključeve od stana, Dina N. pokušala je da preskoči ogradu terase, ali se okliznula i pala na stakleni deo četiri sprata niže.

Stanari zgrade koji su čuli tresak i videli devojku kako leži na zajedničkoj terasi na prvom spratu odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju. Do dolaska lekara Dina N. je bila u svesnom stanju, a kolima Hitne pomoći je prevezena u Urgentni centar.

"Moja mama ju je videla kad je pokušala da preskoči terasu i čak ju je opomenula da to ne radi. Malo kasnije smo čuli udarac i lomljavu stakla pa smo izleteli napolje.

Kad sam pogledala dole i videla da na staklu leži devojka, noge su mi se odsekle. Majka je odmah pozvala Hitnu pomoć, a ja sam otrčala da vidim da li mogu da pomognem.

Devojka je bila svesna, mogla je da priča, ali su joj ruka i noga bile baš ozbiljno povređene. Pošto lekari nisu dolazili, zvali smo i policiju. Oni su brzo stigli, a tek za njima je došla i Hitna pomoć", priča vidno potresena Jelena, koja živi u zgradi u Karađorđevoj 69.

U trenutku kada su lekari Hitne pomoći odvozili teško povređenu devojku u Urgentni centar, u dvorište zgrade došao je njen prijatelj, inače poznati glumac, da joj donese ključeve koje je zaboravila kod njega u kolima.

Prema rečima stanara zgrade, Dina N. nije živela u Karađorđevoj 69, već je tu dolazila kod jedne bake koju je čuvala, a koja je nedavno preminula.

"Nemojte ništa da me pitate. Užasno sam potresen. Bili smo zajedno u gradu i dovezao sam je do Ekonomskog fakulteta, a ja sam produžio na Novi Beograd.

Nakon desetak minuta me je zvala da mi kaže da je zaboravila ključeve od stana u kolima. Odmah sam okrenuo kola i krenuo ka njoj. Međutim, u trenutku kada sam stigao nju su odvozili u bolnicu. Kako ću da pozovem njenu majku? Samo da joj bude dobro. Zašto me nije sačekala, rekao sam joj da se odmah vraćam. Ovo je stvarno previše za mene", kroz suze je pričao glumac, koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, Dina N. je član Udruženja dramskih pisaca Srbije, kao mlada i talentovana spisateljica dobitnik je nekoliko vrednih nagrada iz oblasti dramaturgije.

Ovo je treći nesrećni slučaj u ovoj zgradi u poslednjih desetak godina. Zbog unutrašnje terase ljudi misle da je lako preskočiti i ući kroz prozor u stan. Jedan čovek je tako poginuo, a drugi mladić je preživeo, ali se pošteno polomio", ističe u izjavi za "Blic" Vlada, jedan od stanara.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 10, 2010 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve objasniste i napisaste, samo, ne vidjeh da je pomenuto ime tog glumca (Bože moj, radoznalosti nikad dosta Wink ). Sve mi je to tako blesavo, ali eto, neka je "pametnici" srećan i uspješan oporavak.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 10, 2010 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako ga prepozna zena aaa???Naj... ce ko zuti, ima damu spusti poslednju klapu

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 11, 2010 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Preminula devojka koja je pala sa terase

Dina N. (31) preminula je juče u Urgentnom centru od povreda koje je zadobila u nedelju kada je pala sa petog sprata u dvorište zgrade u Karađorđevoj ulici 69.

Pacijentkinja je primljena u teškom stanju. Imala je unutrašnje povrede i prelome ruku i nogu. Nažalost, podlegla je povredama - kažu u Urgentnom centru, prenosi "Blic".

Devojka je povređena kada je pokušala da preskoči ogradu terase jer je zaboravila ključeve od stana. U jednom trenutku se okliznula i pala na zajedničku terasu na prvom spratu.

Stanari zgrade koji su čuli tresak i videli devojku, odmah su pozvali Hitnu pomoć. Dina N. je do dolaska lekara bila svesna, ali teško povređena. Prema rečima komšija, Dina N. nije živela u stanu u Karađorđevoj, već je tu dolazila kod jedne bake koju je čuvala, a koja je nedavno preminula.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 11, 2010 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno mi je žao djevojke, zaista. Kada pogledam njene godine shvatam svu tragediju i kobnost samo jednog nepromišljenog koraka.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 11, 2010 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao sto sam vise puta rekao ljudska glupost je nemerljiva, stvarno mi je zao devojke ali nepromisljenost nekoga kosta glave

zucica
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 08 Maj 2010
Mesto: Odžaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 12, 2010 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i sve zbog zaboravljenih ključeva

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Preskakala terasu i pala sa petog sprata Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon