:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Novosađanin S.P. (22) ubijen je rano jutros u oružanom napadu u centru tog grada, a G.P. (18), je teško ranjen, saopštila je danas novosadska policija.
Policija uhapsila Dejana S. (19) iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da je bio učesnik tog napada, dodaje se u saopštenju.
Policija intenzivno traga za preostalim učesnicima u incidentu koji se dogodio jutros oko pola četiri u Železničkoj ulici u centru grada, navodi se u saopštenju.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
I šta je novo pod kapom nebeskom, osim godina na koje mi je muka. To nisu ljudi, to su idioti i imbecili neviđeni.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Hmm.. otprilike tad sam prolazio tuda, bash izgledalo mirno :/
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Hmm.. otprilike tad sam prolazio tuda, bash izgledalo mirno :/ |
Prijatelju, dobro si ti i prošao, sreća.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Alexns je napisao/la sledeće: | Hmm.. otprilike tad sam prolazio tuda, bash izgledalo mirno :/ |
Prijatelju, dobro si ti i prošao, sreća. |
shto je najsmeshnije bila su parkirana pandurska kola u ulici. ^
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Novi Sad: Policija traga za ubicom mladića
Policija traga za Novosađaninom Jovanom Cvetkovićem (18) zbog osnovane sumnje da je ubio Stanka Popova (22) iz Novog Sada, a teško ranio njegovog brata Gorana (18), saopštila je danas policija.
bog osnovane sumnje da je bio saizvršilac u tom krivičnom delu, koje se dogodilo u nedelju oko 3.30 sati, intenzivno se traga i za Denijem Uremovićem (20), takođe Novosađaninom.
Policija je pozvala građane koji imaju bilo kakve informacije o dvojici osumnjičenih da se jave policijskoj upravi na telefonski broj 92.
Pripadnici kriminalističke policije uhapsili su, istog dana kada se ubistvo dogodilo, državljanina Hrvatske Dejana Sedlana (19), takođe osumnjičenog za saizvršilaštvo u krivičnom delu teško ubistvo, kome je posle saslušanja u Višem sudu određen pritvor.
Prema nezvaničnim saznanjima, tom tragičnom događaju prethodila je svađa nekoliko alkoholisanih mladića i radnika obezbeđenja kluba "Kili", u Poštanskoj ulici u centru grada.
Teško ranjeni Goran P. operisan je u Kliničkom centru Vojvodine i njegovo stanje je stabilno.
(Tanjug)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ja se uvek presecem na ovakve novosti jer u Novom Sadu imam bracu od strica...ufff
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|