www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Putnik bez karte polomio nos kontroloru
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 26, 2010 2:50 pm    Naslov poruke: Putnik bez karte polomio nos kontroloru Na vrh strane Na dno strane

U vozilu gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd putnik bez karte jutros je polomio nos kontroloru, rečeno je danas agenciji Beta u GSP-u.

Pošto je u autobusu na liniji 88 kontrolor samo zamolio putnika da kupi kartu, "putnik je, kada je krenuo da napusti vozilo, glavom udario kontrolora u lice. Kontrolor je prevezen u Urgentni centar, gde je utvrđen prelom nosne kosti", kažu u dispečarskoj službi GSP-a.

Incident se dogodio jutros oko 6.30 dok je autobus na liniji 88 prolazio novobeogradskim Bulevarom Mihajila Pupina.

(Beta)

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 26, 2010 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kakvu sve stoku srecem po prevozu svaki dan, ovo me uopste ne cudi Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 26, 2010 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ti huligani se zaista više nikoga ne boje.

marina_beograd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 26, 2010 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

krenimo od toga da je sasvim sigurno laz da ga je kontrolor "samo zamolio putnika da kupi kartu"! Kontrolori su cesto mnogo neljubaznija stoka od tih huligana, tako da i meni, iako imam legitimaciju, cesto dodje da im slomim nos kad vidim kako se uzasno ponasaju prema putnicima!

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 26, 2010 11:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U to ne sumnjam da su stoka i jedni i drugi,ali definitivno kontrolori su veca i bezobzirna stoka

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Putnik bez karte polomio nos kontroloru Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon