:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policija je uhapsila Sašu R. (38) iz Kragujevca osumnjičenog da je prošle noći ubio sugrađanina Vinetu Kurtešija (34).
Prema saopštenju policije. Saša R. je u svojoj kući u naselju Licika, posle kraće prepirke, ubo Kurtešija nožem u butinu. Zbog obilnog krvarenja Kurteši je umro pre dolaska ekipe Hitne pomoći.
Saša R. je pokušao da prikrije krivično delo navodeći da je Vinetu Kurteši navodno sam sebi naneo povredu nožem, ali je potom priznao ubistvo.
Žrtva i ubica su policiji poznati kao višestruki povratnici u vršenju imovinskih delikata, piše u saopštenju policije.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | posle kraće prepirke, ubo Kurtešija nožem u butinu |
I tako, sudeći po svakodnevnim vijestima, prepirke ni ne počnu, već se nožem završe.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
anchi22 je napisao/la sledeće: | Vinetu Kurteši (34).
|
Vinetu = Winnetou ?????
Nemojte mi reci da su mu starci dali ime po Winnetou-u Karla Maya Do sad sam mislio da Apache i Albance jedino veze prvo slovo "A"
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
A kakve veze ima koje je nacionalnosti ili narodnosti sa ubistvom????
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | A kakve veze ima koje je nacionalnosti ili narodnosti sa ubistvom???? |
Meni nikakve, samo mi je ime bilo malo smijesno, cuj Winnetou, kako li mu se braca zovu? Doc Holiday, Bik Koji Sjedi
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|