:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policija Majamija saopštila je da je naoružani muškarac ubio četvoro ljudi i ranio troje u restoranu u blizini Majamija, a zatim izvršio samoubistvo.
Portparol policije Karl Zogbi izjavio je da je noćašnja pucnjava započela na parkingu gde se nalazi restoran, preneo je AP.
List "Majami Herald" piše da je muškarac viđen kako se svađa sa ženom na parkingu, posle čega je pucao u nju i ubio je, a zatim ušao u restoran i otvorio vatru.
Prema saopštenju policije, posle pucnjave u restoranu on se automobilom odvezao sa lica mesta.
Nađen je mrtav nekoliko blokova zgrada dalje, posle očiglednog samoubistva.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Eh ti novinari...
Nije u blizini Miamia nego je dio Miamia, taj dio se zove Hialeah.
To k'o da kazu da su Terazije "u blizini Beograda"...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Taj je bio opasan, prikriveni psihopata.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Boze, kako vise citam sve vise mislim da nema svadje koje se zavrsavanju bez ubistva...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|