:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Folk diva Svetlana Ražnatović naslikana je u vidu Bogorodice na ikoni, a fotografija ovog dela je preplavila internet.
Kako Press saznaje, ovu neobičnu "ikonu" uradio je student fakulteta umetnosti u jednom gradu u Srbiji, a ona je pre nekoliko dana postavljena na izložbi koju je organizovao taj fakultet!
"Ikona" na kojoj je oslikana Ceca sa dekolteom i mikrofonom u ruci, izazvala je pravu pometnju među ljudima koji su je videli, a mnogi su se zapitali s kojim ciljem se umetnik poigrao sa svetim likom kao što je Bogorodica.
U izjavi za "Press" Svetlana Ražnatović je izrazila negodovanje zbog jednog ovakvog čina, objasnivši da je neprimereno igrati se sa svetinjom.
"Ne bih mnogo da komentarišem to što je urađeno. Da me je neko pitao, znao bi da ne želim da budem deo ovog projekta. Ne poznajem rad mladog umetnika niti ulazim u to da li je imao negativnu ili pozitivnu nameru! Smatram da to nisu stvari za igranje i mislim da mi nije mesto da budem predstavljena kao Bogorodica na ikoni, jer sam ja obično ljudsko biće koje ima i vrline i mane", rekla je Ceca za "Press".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ovo što je izjavila je sasvim primjereno i na mjestu, i dovoljno.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Slažem se sa njom. Treba praviti razliku između "umetnosti" i "svetogrđa".
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Bar je bila fer,dok neke osobe se velicaju i stavljaju medju bogove
|
|
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
U redu je je sto je to izjavila..
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|