www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Cela familija - jedan rođendan
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 11, 2010 3:23 pm    Naslov poruke: Cela familija - jedan rođendan Na vrh strane Na dno strane

U celom Potkozarju i Podgrmeču svi su čuli za porodicu Vuruna, imučne ljude i velike radnike ali malo ko u celom kraju zna da se cela porodica rodila na isti datum.

U porodici Vuruna uskoro će početi sa pripremama za proslavu 4. jula, rođendana gotovo cele familije. Već sada je izvesno da će to biti događaj za pamćenje, jer ove godine je jubilarni, deseti rođendan po redu. Osim onog 2001. i 2003. godine, kada su ćerkama slavili prve rođendane, svi ostali bili su skromniji.

"Obično bi se na taj dan okupila familija. Bude nas ponekad i pedesetak. Bude tu i poklona, iako je pravo da vam kažem svakom nezgodno kad ide na jedan rođendan da nosi četiri poklona", kaže snajka Ranka.

Svi oni su rođeni 4. jula, cela porodica, kaže Mira Vuruna, žena Predragova i majka Nenadova. Nenad je rođen 1979. godine, a snajka Ranka 1981.

"Nismo mogli ni da sanjamo da će nam se i deca roditi na isti datum kada i nas dvoje. Danijela nam se rodila 2000. a Dijana 2002. godine", priča Ranka.

"To je valjda sudbina, ko će ga znati. Sigurna sam da ni najbolji matematičari na svijetu pa ni najmoćniji kompjuteri to ne bi mogli tako da udese. Ne bi mogli da sve to tako precizno izračunaju da nam se oboje djece rode istog datuma kao i mi", kaže Ranka, i dodaje.

"Nešto tu sigurno postoji. Evo, na primjer, Nenadovom bratu od strica koji živi u Zagrebu i kome smo skoro išli u svadbu, sada je trudna supruga. Tri lekara su je pregledala ultrazvukom i neznajući za nalaze svojih kolega, sva trojica su im rekli da nosi sina i da joj je termin za porod, gle čuda, opet 4. juli"!

Kako je 4. jul poznat i kao Dan američke nezavisnosti to je stalna tema šale kod Vuruna.

"Ako za tebe sazna Obama, eto ga na tvoj rođendan. Sigurno će ti doneti i neki vredan poklon", zadirkuje društvo Nenanda.

"Šta bi ti volio da ti američki predsednik pokloni za rođendan", pitali su Nenada. "Najviše bi volio da mi pokloni jedan samohodni berač kukuruza", odgovorio je on.

(MONDO)

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 11, 2010 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ajd fino...al zanimljivo Smile Malo mi je isto bezveze jer nema niko "svoj" rodjendan...nego svi na isti dans slave

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 49

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 12, 2010 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam gledala na Zone Reality.. covjek i zena imaju 7 djece koja su sva rodjena na isti datum samo im se razlikuju godine rodjenja Mr. Green

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 13, 2010 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lepo Wink

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Cela familija - jedan rođendan Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon