:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Na autoputu kod Šida, u blizini mesta Adaševca, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo radnik "Sremputa" iz Rume dok je drugi radnik tog preduzeća teško povređen.
Do nesreće je došlo juče oko 13 sati kada je prilikom farbanja razdelne linije srednje i brze trake autoputa, na radnu mašinu kojom je upravljao Dragan R. (52) iz Rume naletelo putničko vozilo, kojim je upravljao Radiša N. (76) iz Zemuna.
Usled udara došlo je do prevrtanja oba vozila.
Radnik Dragan R. preminuo je na licu mesta, dok je pomoćni radnik Dalibor Š. (27) iz Hrtkovaca zadobio teške telesne povrede, precizira se u policijskom saopštenju.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Jel' ja ovo dobro vidim?! Daj, molim vas lijepo! TO vozi auto i ubija jadne radnike po cesti?! Pa draga anči, ima li išta pametnog danas na ovim vijestima, sem crne, precrne hronike?!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
A dali znate kako obelezavaju radove na putu radnici sa zastavicama, stoje na dva metra od masina i mesta na kojima rade, bez znakova postavljenim na propisanu razdaljinu jer ih mrzi da se vracaju da ih pokupe
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|