www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zver: Ubijao sam ljude i mljeo ih u stroju za meso
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 13, 2010 5:14 pm    Naslov poruke: Zver: Ubijao sam ljude i mljeo ih u stroju za meso Na vrh strane Na dno strane

Zver: Ubijao sam ljude i mljeo ih u stroju za meso

'Počinio sam 20 ubojstava u Srbiji, Nizozemskoj, Španjolskoj, jedno i u Hrvatskoj. Ne žalim ni za kim od njih jer su to zaslužili. Bili su budale', rekao je, prema pisanju srbijanskih medija, Sretko Kalinić Zver hrvatskim policajcima.

Sretko Kalinić je priznao je da je ubijao vatrenim oružjem, postavljao eksplozive, a neke leševe trančirao te ih zatim mljeo u strojevima za meso i spaljivao, piše beogradski Press.

'Počinio sam 20 ubojstava u Srbiji, Nizozemskoj, Španjolskoj, jedno i u Hrvatskoj. Ne žalim ni za kim od njih jer su to zaslužili. Bili su budale'', rekao je Kalinić hrvatskim policajcima.

Dodaje se da je okorjeli ubojica hrvatskim policajcima ponudio suradnju, točnije dogovor za manju zatvorsku kaznu u zamjenu za informacije o ubojstvima i naručiteljima.

Susjedi mediji pišu da je hrvatsko tužiteljstvo oprezno ju procjenama moguće suradnje s Kalinićem, ali da je zainteresirano jer je priznao jedno ubojstvo u Hrvatskoj, po svemu sudeći ono Cvetka Simića.

Kalinić se ponudio da svjedoči o organizaciji ubojstva srbijanskog premijera Zorana Đinđića i da otkrije imena osoba koje su naručile ubojstvo Zorana Vukojevića Vuka, zaštićenog svjedoka na suđenju za to ubojstvo.

Priznao je, piše Press, i sudjelovanje u ubojstvu Vukojevića i Zorana Povića iz 2006. godine, oba povezana sa suđenjem atentatorima na Đinđića.

Kalinić je policiji ispričao i pozadinu sukoba s Milošem Simovićem. U prvom razgovoru nije htio priznati da je razlog sukoba Simovićeva supruga, nego je tvrdio da je pokušaj ubojstva u vezi sa Simovićevim bratom Aleksandrom. Kasnije je priznao da je Simović na njega pucao iz ljubomore.

''Izašao sam da kupim pancetu, a onda otišao kod Simovića, pa smo odlučili svratiti po ribu i meso za roštilj. Iz trgovine smo otišli po bicikle i krenuli na jezero. Kad smo došli, Simović je bio iza mene oko pola metra, jer da je bio dalje od dva metra sigurno bi me promašio'', rekao je Kalinić.

Policiji je ispričao da je nakon nekog vremena Simović ispalio hitac i pogodio ga. Kalinić je ranjen pokušao da izvadi svoj pištolj, ali ga je pogodio još jedan metak. Simović je potom okrenuo bicikl i počeo bježati. Uhićen je u noći između srijede i četvrtka, nakon ilegalnog prelaska hrvatsko-srpske granice.

Danas.hr
13.06.2010.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 13, 2010 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Question Question Question Question Question Covek ocigledno nije svoj

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 14, 2010 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.. I on ce dobiti 20 godina i posle ponovo biti pushten na ulicu..

The tears of a clown make the whole world laugh.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 14, 2010 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kaže da ne žali, pa naravno, kada to i nije čovjek, to je neviđeno zlo i monstrum. Na žalost, takve neće na smrt, koja godina robije i eto njega opet na slobodi da radi isto što je i radio.

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 49

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 15, 2010 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije on dzaba dobio nadimak ZVER

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zver: Ubijao sam ljude i mljeo ih u stroju za meso Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon