:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Žena koja je automobilom sletela u kanal za nesreću optužila vampira koji se odjednom pojavio na putu ispred nje.
Dok je vozila po neasfaltiranom putu u jednom mestu u Koloradu, žena je sletela s puta i upala u kanal. Kada je policija zajedno sa spasilačkom ekipom stigla na mesto nesreće, žena je morala da da izjavu...u kojoj je za saobraćajku okrivila vampira!
Pošto nije bila pod uticajem, policija je morala da napravi "kakav-takav" zapisnik, a u njemu stoji da je žena naletela na vampira koji se odjednom pojavio na putu ispred nje.
Prikočila je i brzo ubacila u rikverc kako bi pobegla od krvopije, i tada je sletela u kanal.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Bože, i tih vampira...pravo se povampirili
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Dok nisam upoznao jednog od mojih predradnika, nisam uopšte verovao da vampiri postoje...
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Postoje Coco, postoje... Ima ih i ovdje na domacem
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|