www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Seks na plaži može skupo da te košta
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 10, 2010 4:55 pm    Naslov poruke: Seks na plaži može skupo da te košta Na vrh strane Na dno strane

Da zbog ljubavi na pesku ne biste završili u zatvoru, pogledajte listu zemlja u kojima se ta vrsta zabave toleriše, ili se "samo" plaća novčana kazna.

Portal za ocenjivanje hotela HolidayCheck, objavio je listu kazni koje prete onome koga uhvate na delu. Informišite se na vreme, pre nego doživite neprijatnost.

Najgore je u Rumuniji. Ako vas u toj zemlji uhvate da vodite ljubav na javnom mestu, a to je pri tome i javna plaža, maksimalna kazna je čak sedam godina zatvora!

Ako mislite da je u Hrvatskoj i Španiji turistima sve dozvoljeno, varate se - u obe zemlje seks na plaži je zabranjen. U Hrvatskoj je predviđena kazna i do 30 dana zatvora ili 150 evra.

Ako se neko posle pivskih noćnih orgija na Majorci, ranom zorom sa devojkom povuče na plažu - mogao bi veoma brzo da se otrezni kada mu civilna policija 'odreže' kaznu i do 75.000 evra.

Skandinavci su u ljubavnim avanturama na javnom mestu najtolerantniji i daleko naklonjeniji parovima koji ljubav vole na svežem vazduhu. U Švedskoj je za prekršaje takve vrste predviđena kazna od samo 50 evra, u Norveškoj samo ljubazna opomena.

Pravilo glasi - kada odete na odmor u neku stranu zemlju ponašajte se tako da nikoga ne uznemiravate. A ako ne želite da se odreknete seksa na plaži - onda pazite da vas ne uhvate.

A toples?

Obnažene ženske grudi na grčkim plažama nisu rado viđene, ali se na plažama malo ženske nagosti toleriše.

U Španiji je toples sasvim normalna pojava. Španija je, uostalom, među najtoleratnijim državama u kojima je nudizam potpuno uobičajena stvar. Na ostrvima poput Ibice ili Kanarskih ostrva je gotovo sve dozvoljeno, a u nekim mestima primetićete i plaže koje su uredno registrovane kao gej mesta, piše "Dojče Vele".

U Italiji se situacija razlikuje od mesta do mesta, u principu se toleriše na turističkim ostrvima, dok je na kopnu odnos prema nagom telu konzervativniji. Na Korzici je negde dozvoljen, negde ne, a tamo gde je zabranjen predviđene su kazne i do 150 evra.

U Hrvatskoj je dozvoljen ne samo toples već i nudizam, i to na mnogim plažama. Isto je i u Danskoj i Francuskoj.

U Turskoj je toples zabranjen i to ne samo na javnim plažama već i u hotelima, osim ako uprava hotela na izda posebnu dozvolu.

(MONDO)

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 11, 2010 5:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U tom mi se javi odlican smisao za bizMis.... A da mi oglasimo preko svih svetskih glasila da je seks u Srbiji dozvoljen na plazama.... da privucemo turiste.... a za more..... pa za more cemo raspisati tender i to je to! Laughing

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Seks na plaži može skupo da te košta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon