:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Kako istrenirati kokoške? Nikako, kupite im pelene...
Amerikanka Rut Haldeman počela je pre osam godina da drži kokoške, jer je htela da jede sveža i zdrava jaja.
Problem je nastao kada je shvatila da neće uspeti da ih nauči da nuždu obavljaju na za to predviđenom mestu, pa je došla na ideju da napravi pelene za kokoške.
"Kokoške jednostavno ne možete da istrenirate kao pse ili mačke, pa one prazne creva gde god stignu. To je veliki problem, jer sve više ljudi želi da perad drži u kući. Zato sam shvatila da su pelene pravo rešenje", kaže Rut.
Hemičarka po zanimanju, ona je dizajnirala pelene, a ubrzo je to pretvorila u biznis. Sada ih proizvodi u raznim bojama i veličinama i prodaje ih po ceni od devet do 14 dolara.
Kupci joj se javljaju iz svih delova Amerike, a ima i mušterije sa Novog Zelanda.
(Fonet/MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
I šta?! Treba kokoškama mijenjati pelene?! A koliko puta dnevno, moliću?! E budalaština svjetskih, majko moja!!!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|