www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Posetilac EXIT-a pao s bedema Tvrđave
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 10, 2010 5:08 pm    Naslov poruke: Posetilac EXIT-a pao s bedema Tvrđave Na vrh strane Na dno strane

Posetilac muzičkog festivala EXIT M. K. (18) zadobio je lake telesne povrede, jutros oko četiri sata, kada je pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave.

Posle intervencije službe Hitne medicinske pomoći, M. K. je zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, saopštila je novosadska policija.

Na prethodnom, desetom, EXIT-u, 11. jula 2009, mladić iz Londona Entoni Džonatan Fisk (22) izgubio je život posle pada sa visine od oko deset metara na Petrovaradinskoj tvrđavi a nesreća se dogodila takođe u ranim jutarnjim satima.

Novosadska policija saopštila je danas da je u Apatinu, u stanu posetioca festivala Darka M. (32), pronađeno oko 1,2 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i kompletna laboratorija za proizvodnju droge.

U stanu se nalazilo i 18 saksija s indijskom konopljom.

Stan je pretresen na osnovu naredbe nadležnog suda, pošto je policija prethodno u šatoru Darka M, u kampu EXIT nedaleko od Petrovaradinske tvrđave, pronašla oko 25 grama marihuane, dve bočice praha za koji se pretpostavlja da je amfetamin, tri tablete "ekstazija".

U šatoru su pronađene i određena količinu domaćeg i stranog novca, koji najverovatnije potiče od prodaje narkotika.

Apatinac je zadržan u pritvoru i biće priveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Drugog festivalskog dana policija je od posetilaca novosadskog "Egzita" oduzela 115 grama marihuane, 31 gram amfetamina pet grama hašiša i 52 različite tablete, u okviru akcije sprečavanja zloupotrebe narkotika.

Zbog sumnje da je nelegalno trgovao narkoticima zadržan je u pritvoru i Mladen D. (22) iz Kikinde a lišeno je slobode i 20 stranih državljana koji se terete za nelegalno posedovanje droge i oni će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom sudiji.

Novosadska policija je saopštila i da su zasad nepoznati razbojnici napali dvoje državljana Velike Britanije na ulici i pretnjom nožem i fizičkim nasiljem oduzeli od njih kameru, foto aparat, mobilni telefon i novac.

Drugog dana EXIT-a, koji je prema proceni policije imao oko 35.000 posetilaca, zabeležena je i teška krađa na Petrovaradinskoj tvrđavi u kojoj je nepoznati počinilac jednom posetiocu iz Francuske oteo torbicu s mobilnim telefonom i novcem, navedeno je u saopštenju policije.

U isto vreme, juče, i uprava novosadskog Hotela "Arta butik" u saopštenju je skrenula pažnju javnosti i nadležnima na nesavesno ponašanje pojedinih novosadskih taksista prema stranim gostima, posetiocima festival i Novog Sada.

Gošće tog hotela, koje su u četvrtak doputovale iz Velike Britanije, sa glavne autobuske stanice prevezli su taksi vozila "Žutog taksija" registarskih oznaka NS 338-625 i "Grad taksija" oznaka NS 99-371 i tom prilikom im naplatili vožnju po 1.600 dinara, po svakom vozilu.

Kad su se devojke požalile na cenu, taksisti su odbili da im daju prtljag dok ne plate vožnju, navedeno je u saopštenju.

Uprava hotela je potom obavestila gradsku saobraćajnu inspekciju, koja je odmah izašla na lice mesta, oduzela tablice jednom taksi vozilu na 48 sati.

Kako je navedeno u saopštenju koje potpisala direktorka hotela Tanja Kresojević, ista ta mera će biti primenjena i za drugo vozilo.

(Tanjug)

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 10, 2010 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sva sreca pa tamo nema narkomana...dobro je Mr. Green ...

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 11, 2010 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^sva sreca pa ih nema svuda oko nas Mr. Green totalna glupost je povezivati to sa Exitom Rolling Eyes

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 11, 2010 12:09 am    Naslov poruke: Re: Posetilac EXIT-a pao s bedema Tvrđave Na vrh strane Na dno strane

anchi22 je napisao/la sledeće:
a lišeno je slobode i 20 stranih državljana koji se terete za nelegalno posedovanje droge i oni će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom sudiji..

.. gde ce morati da plate 20.000 do 100.000 dinara (najceshce) za jedan dzok.. nije da opravdavam ishta ali ovako drzava dokazuje da je lopovska i nimalo gostoljubiva.. Godinama isti ljudi gore valjaju bez da ih iko mrko pogleda a kamoli uhapshi.. Kad nadju istu takvu kolicinu kod domacih drzavljana, obicno samo napishu prijavu i kazu im da se jave sudiji, bez privodjenja, dok strane odma' roknu u maricu, propuste ceo taj i naredni dan u Sudu, a najverovatnije ce propustiti i naredni dan exit-a zato shto su ih cimali po pritvoru i po gradu da menjaju novac/uplacuju kazne (poshto u zgradi Suda ne postoji bankomat).. Izuvanje iz patika na ulazu da ne pominjem.. Lepo je izigravati zabrinutost al' hapsi vala one koje prodaju, a ne samo da gledash kako da se ogrebesh za kintu

The tears of a clown make the whole world laugh.

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 11, 2010 5:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve drogos do drogosa Bog te.... Very Happy Pa zato su i dosli, da se gudriraju.... onaj sto se surduknuo dok je bacao sorku i neka je... 'oce da igra tutumis na nepoznatom terenu.... vazi.... Plati pa pr'ni bato, valjda su za toliko kulturni, do sad smo samo mi bili seljaci i to je bilo svojstveno nama.... Ali i u svim nedacama koje su mogle da nas pogode cini mi se da smo mi veca gospoda od njih... Jeste, da....

A sto se tice hapsenja.... pa sta treba, da ih milke? Ma ae bre, sto nisu otisli u Amsterdam da tamo biju hors-a i da puse dzidzu? Skupo bato.... slobodno ali skupo.... ovde im je sve sica i sve na izvol'te.... Tu bagru bi' ja hapsio i udarao zabrane po 15 godina na ulazak.... ili legalizovao... ali da se stvar postuje do kraja.... Neka te uhvate sa koksom u gacama na zapadu (kod njih kuci), da vidimo sta bi se desilo? Corka 6 metara.... 9 metara... kako se kome zalomi....

I da ne bude da sam zagovornik drogosa ili ne drogosa.... Samo po zakonu i sve najlepse.... Sto bi rekao onaj u filmu: TO MILICIJO..... UDRI BAGRU.... SATRI IZDAJNIKE.... jer anarhija nije demokratija! Wink

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 11, 2010 11:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
I da ne bude da sam zagovornik drogosa ili ne drogosa.... Samo po zakonu i sve najlepse.... Sto bi rekao onaj u filmu: TO MILICIJO..... UDRI BAGRU.... SATRI IZDAJNIKE.... jer anarhija nije demokratija! Wink

Ne da se slazem sa ovi nego nemam reci

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 11, 2010 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao sto kaze u jednom filmu sve bi ja to uza zid pa metak u celo Smile veliki narkoman bo se 15 minuta ovolkom iglom Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 11, 2010 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shto volEm ove strucnjake iz kuce, isti k'o moja baba, svuda putuju preko TV novela..

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 12, 2010 5:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro, ti si strucnjak sa festivala... i to treba postovati... Pozdravi babu!

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 12, 2010 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije poenta samo u festivalu nego i u vashem shvatanju policije, drzavnih organa.. i td.

a o poznavanju "sveta" i njihovih zakona o kojima se prica da ne pominjem.. i opet, da ne pominjem apsurd gde nasha policija treba da kontrolishe "anarhiste",a pa oni se prvi svrstavaju u tu grupu.. I posle se svi zale na glupe novcane kazne koje pishu, trazenje mita, maltretiranje bez razloga od strane istih.. poceli su i obicne ljude da intenzivnije hapse i prebijaju bez razloga, videcesh kako to izgleda kad i ti budesh na pogreshnom mestu u pogreshno vreme. ^
a o tome da sam u pravu kad kazem da ih samo novac zanima i nishta drugo evo ti i ovde potvrda - klik

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Posetilac EXIT-a pao s bedema Tvrđave Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon