:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Novi Sad - Trogodišnji dečak G. F. poginuo je juče oko 17.30 sati ispred porodične kuće u fruškogorskom selu Lug. Tragedija se dogodila kada je, prema rečima meštana, dete najverovatnije istrčalo iz dvorišta porodične kuće i to direktno pred kombi novosadskih tablica kojim upravljao komšija Đurica Onrej (1958).
Roditelji dečaka su prema rečima meštana odmah uzeli dete i krenuli automobilom ka bolnici u Novom Sadu. Nažalost na putu do bolnice dete je podlglo teškim telesnim povredam koje je zadobilo u nesreći.
Ubrzo nakon sudara na lice mesta su došli saobraćajna policije i dežurni istražni sudija novosadskog suda Koviljka Đačić.
- Kombijem kojim je učestvovao u nezgodi upravljao je Đurica Onrej koji živi neposredno iza kuće maloletnog deteta. Dalja istraga će utvrditi detalje ove nesreće – navela je istražni sudija.
Policajci su vozača odvezli i na vađenje krvi kako bi se utvrdilo da li je u momentu tragedije imao alkohola u krvi.
Na samom mestu tragedije u Ulici Jožefa Marčoka okupio se i veliki broj meštana koji su u neverici posmtrali uviđaj.
- Čuo sam da neko vrišti i dere se na ulici i strčao sam iz kuće. Video sam kombi i komšinicu kako ulazi u automobil i sa mužem odlazi. Tek sam onda od drugih ljudi koji su već bili napolju čuo šta se dogodilo. Tragedija, šta drugo da vam kažem. Strašno je ovo što se desilo – ispričao nam je jedan od meštana.
Stanovnici Luga kažu da je za ovako malo mesto gde se svi poznaju ovo jedana velika tragedija koja će sve pogoditi.
(Blic)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Strašna tragedija, zaista. Ne kaže se uzalud: za malo dijete i četvore oči su malo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|