www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Manijak me je napao usred dana
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 12:54 am    Naslov poruke: Manijak me je napao usred dana Na vrh strane Na dno strane

Beograd - Novobeograđanku D. Š. (33) prekjuče oko 13.30 sati na pešačkoj stazi u blizini zgrade na Bulevaru Arsenija Čarnojevića napao je manijak. Devojka je uspela da se odupre, pozvala je policiju koja je ubrzo uhapsila napasnika S. Š. (29) iz Surčina, saznaje „Blic“.

- Vraćala sam se sa pijace i na pešačkoj stazi u parkiću, blizu zgrade „Geneksa“ s leđa mi je pritrčao jedan mladić. Uhvatio me je za zadnjicu i usta i počeo da me stiska. Bila sam u šoku. Uspela sam da ga odgurnem i tek tada sam videla lice nepoznatog mladića, starog oko 25 godina, kratko ošišanog u upadljivoj crvenoj majici i farmericama - priča za „Blic“ napadnuta devojka.

Iako je još bila u šoku, uspela je da se pribere.
- Videla sam na njegovom licu neki strah, ali uprkos tome, rekao je: „Neću ništa, samo gaće da ti vidim“. Nakon toga je pobegao žustrim korakom ka Studentskom gradu - nastavlja priču D. Š.

Ona je odmah pozvala policiju i ubrzo se pojavila patrola novobeogradske policije.
- Detaljno sam im ispričala kako me je napao nepoznati mladić, opisala ga i navela u kom pravcu je pobegao. Policajci su radio-vezom su obavestili kolege. Krenula sam s njima ka stanici policije da bih podnela prijavu, ali su im ubrzo kolege iz druge patrole javili da su našli mladića koji odgovara opisu - kaže napadnuta devojka.

Po dolasku u stanicu, rečeno joj je i da je osumnjičeni priveden i da će ona „ići na prepoznavanje“. Iza debelog stakla stajalo je nekoliko muškaraca koji su u rukama držali brojeve.

- Među njima je bio i mladić koji me je napao. Prepoznala sam mu lice, pogled i onu drečavocrvenu majicu. Pokazala sam policajcima i tužiteljki na njega - kaže ona.

Potvrđeno joj je da je tog mladića dovela patrola, ali joj nije rečeno ništa o njemu. Uzet joj je DNK za analizu, a treba da u policiju donese i haljinu u kojoj je bila kad ju je osumnjičeni napao na pešačkoj stazi.

Napadnuta devojka kaže da je u tom kraju Novog Beograda odrasla, ali da se ne seća da su seksualni manijaci u po bela dana napadali žene na pešačkoj stazi.

- Ne znam ni gde ni kada me je primetio. Pretpostavljam da me je video sa nadvožnjaka pored autoputa, pa je počeo da me prati. Najverovatnije je čekao trenutak da ne bude ljudi u blizini da bi me napao. Kad je počeo da beži, za trenutak sam čak i razmišljala da li da ga prijavim. Ipak, prošlo mi je kroz glavu - šta ako napadne neku devojčicu koja neće biti jaka i pribrana kao ja? Ona neće biti sposobna da mu se odupre! Odlučila sam da moram da ga prijavim i zahvaljujem policiji što je reagovala odmah i uhapsila napasnika - kaže napadnuta devojka.

(Blic)

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 2:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boles'! Confused

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 11:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije dobra ova vrucina,"udara u glavu" Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Manijak me je napao usred dana Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon