:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Boing 747 francuske kompanije Er Frans koji je leteo na liniji Rio de Žaneiro-Pariz, morao je da se vrati usled pobune putnika zbog neispravnih toaleta.
Podatak da je većina toaleta u avionu van upotrebe izazvalo je pravi bes među putnicima, pa je pilot odlučio da se vrati na međunarodni aerodrom Galeao u Riju "zbog tehničke neispravnosti".
Za 443 putnika na letu koji traje 11 sati, to je predstavljalo veliki problem, navedeno je u saopštenju kompanije.
Kako su preneli francuski mediji, putnicu su situaciju ocenili kao haotičnu, apsurdnu i nezamislivu, i zahtevali da bude rešena.
Nakon povratka u Rio, toaleti su osposobljeni za upotrebu i avion je poleteo za Pariz, ali sa danom zakašnjenja.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sasvim ispravno pobunjenje .. 11 sati sa neispravnim toaletima nije bas zgodno
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Meni se slicno dogodilo na Horizon Air letu iz Los Angelesa prije 2 godine.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|