:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pribrani i hrabri slučajni prolaznici sprečili su katastrofu u Zrenjaninu kada su ščepali Stevana S. (58) koji je hteo da zapali pumpu.
Prolaznici su uspeli da zadrže ovog Zrenjaninca do dolaska policijske patrole, koja je jedva uspela da ga strpa u službeni auto, jer se opirao hapšenju i psovao policajce.
Odmah posle hapšenja Stevan S. sproveden je kod istražnog sudije zrenjaninskog Osnovnog suda, koji ga je posle saslušanja uputio na psihijatrijsko posmatranje u Specijalnu bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu.
Kako je saopšteno iz tog suda, Stevan S. je preksinoć, 12. jula došao na benzinsku pumpu u Miletićevoj ulici u Zrenjaninu, potom razbio staklo na ulaznim vratima službenih prostorija i paljenjem papirnih maramica izazvao požar.
On je zatim otvoreni plamen iz službenih prostorija, pokušao plastičnom folijom da prenese na uređaje i rezervoar za gorivo te pumpe, ali su ga u toj opasnoj nameri sprečili prolaznici, koji su se slučajno zadesili pored pumpe.
(Srna)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Ko zna sta mu se motalo po glavi
|
|
|
|
|
 |
djbolek Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 19 Mesto: bg

|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
E nek su, vala, jednom i prolaznici nešto spriječili, u većini slučajeva samo stoje ne znajući ili ne želeći pomoći nikome ili spriječiti nešto što će imati po nekoga kobne posljedice. Svaka im čast, jesu rijetki, ali dokaz da se na ljude ipak još uvijek može računati.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Jel zna bre on posto je gorivo? Covek je prsao u psiSi!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|