www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kad bi manekenke vladale svetom...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 9:40 pm    Naslov poruke: Kad bi manekenke vladale svetom... Na vrh strane Na dno strane

Plaćao bi se porez na debljinu, šale o plavušama bi bile zabranjene, a svi turistički vodiči nosili bi kupaće kostime.

Ovako izgleda plan rumunske manekenke Sancijane Burujane, koja je u svojoj zemlji osnovala prvu Partiju lepih.

Među idejama ove nove stranke je uvođenje poreza na debljinu. Svaki "prestupnik" plaćao bi deset evra po kilogramu viška. Kazne bi bile uvedene za ljude koji pričaju viceve o plavušama.

Sancijana (23) predlaže i zakon po kom bi samo manekenke u bikinijima mogle da rade kao turistički vodiči, a svako ko bude uhvaćen u neverstvu morao bi da plati 100 evra kazne.

"Mislim da bi mnoge od mojih ideja poboljšale funkcionisanje sistema u našoj zemlji, i učinile Rumuniju mnogo privlačnijom destinacijom za turiste", rekla je Sancijana.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto šta bi bilo kad bi menekenke vladale svijetom...odlično za početak. Koji bi daljni napredak bio?!

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je vic... Question Exclamation Laughing Laughing Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

° Jaca ° je napisao/la sledeće:
Ovo je vic... Question Exclamation Laughing Laughing Laughing

Jok, bre, anči ne stavlja nikad viceve na ovu temu Exclamation Very Happy To je jedna ozbiljna žena. Nego, i ova je, što je najgore, vrlo ozbiljna!!! Sreća te ni pistom ne vladaju dugo.

asgaga
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 08 Mar 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh kad bi... kad bi moja baba imala tockove bila bi " Lada Niva " Mr. Green

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Postali bi zemlja debila

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 15, 2010 12:57 am    Naslov poruke: Re: Kad bi manekenke vladale svetom... Na vrh strane Na dno strane

anchi22 je napisao/la sledeće:
Među idejama ove nove stranke je uvođenje poreza na debljinu.

Nije fer, ja sam se pre setio Crying or Very sad

The tears of a clown make the whole world laugh.

LatYsha
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Mar 2010

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 15, 2010 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahah ma ta maneknka nije normalna Razz Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Laughing

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 15, 2010 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Podseća malo na Šećerovskog? Kako mu se ono zvala partija? Mr. Green
Uglavnom, jedna od nebuloza mu je bila da zabrani devojkama da nose mini-suknje. U Parlament je ušao čisto da se odbornici malo nasmeju.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

smiljana.b
>Edem<
>Edem<

Godine: 37

Datum registracije: 03 Avg 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 16, 2010 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja nikad ne bi zabranila viceve o plavusama Laughing ..oni su najsmjesniji...... Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kad bi manekenke vladale svetom... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon