www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Oni crni "kao ugalj", dete im plavo!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 20, 2010 4:39 pm    Naslov poruke: Oni crni "kao ugalj", dete im plavo! Na vrh strane Na dno strane

Nigerijci Anđela i Bendžamin, koji pet godina žive u Velikog Britaniji, dobili ćerkicu potpuno bele puti!

Jedan britanski par dobio je treće dete, koje ima plavu kosu i plave oči i belu put. Ništa neobično, reklo bi se na prvi pogled. Ali, jeste ako se zna da su joj oba roditelja crnci koji su poeklom iz Nigerije!

Ova neobična pojava potpuno je zbunila lekare, koji su porodili Anđelu Ihegboro i nemaju nikakvo objašnjenje za ovo "čudo prirode".

Lekari kažu da dete nije albino, već da je bele puti i da ima plavu kosu i oči. Roditelji male Nmači (u prevodu "Božja lepota"), kako su je nazvali, kažu da nemaju nijednog pretka koji je bio belac.

Bendžamin i Anđela su pre Nmači dobili dvoje dece. I dečak i devojčica imaju crnu boju kože.

"Kada sam video dete, pomislio sam da se neko zeza sa mnom. A onda sam u šali upitao: 'Da li je moje'. Nismo skidali pogled sa nje, bili smo potpuno zbunjeni", izjavio je 44-godišnji otac.

Majka, naravno, kao majka ne obraća pažnju ni na šta. Važno je da je dete živo i udravo. "Prelepa je, ova moja čudesna beba", rekla je Anđela.

Otac ne sumnja da je dete njegovo. "Moja žena je iskrena prema meni. Znam da je dete moje!".

Anđela i Bendžamin su se pre pet godina doselili u Veliku Britaniju i tvrde da ne znaju ni za jednog pretka koji je imao belu put ili nešto slično.

"Pregledao sam rodne knjige u Nigeriji. Moja majka je Nigerijka, crne puti, doduše za nijansu svetlije od moje, ali ne znam da mi je bilo koji predak imao svetlu boju kože. Pitali smo se da li je ovo neki genetski obrt, ali opet, šta reći na plavu kosu sa uvojcima?", začuđen je otac, koji ističe da je najvažnije da je dete zdravo i da je svi vole.

Dešava se da osobe čiji su roditelji iz mešanih brakova dobiju decu različite boje kože, poput jednog britanskog para, ali ovakvi slučajevi se dešavaju jednom u milion.

Nedavno je jedna Britanka iz Birmingema na svet donela blizance - jedno crne, drugo bele puti. Ali, ona je meleskinja, a njen suprug belac, pa te stvari i nisu toliko neobične i nemoguće.

(MONDO - foto: The Sun)

asgaga
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 08 Mar 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 20, 2010 5:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Confused ipak bi ja popricao sa postarom i sa komsijama... Mr. Green

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 20, 2010 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je moguće osim drvenog šporeta, a i on je moguć pri jednokratnoj upotrebi.

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 20, 2010 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ova je puno isla po livada.. Smile

--_make love not war_--

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 20, 2010 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posto vec nije albino, ovo dete je cudo komsiluka, a ne cudo prirode! Wink

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Oni crni "kao ugalj", dete im plavo! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon