:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Sremska Mitrovica - Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je S. P. (17) iz Vrdnika osumnjičenog da je u noći između subote i nedelju u blizini diskoteke "Tabu" u Vrdniku nožem pokušao da ubije Miloša A. (18), takođe iz ovog mesta.
- Mladić je dovezen oko dva sata s jednom ubodnom ranom u stomaku. Nakon operacije smešten je na Odeljenje intenzivne nege da bi ga u toku dana premestili na Odeljenje hirurgije. Sada je van životne opasnosti - izjavio je za "Blic" dr Đorđe Teodorović, šef Odeljenja opšte hirurgije dva.
Maloletnik S. P. je, osim za pokušaj ubistva, osumnjičen i da je naneo lake povrede Lazaru L. (19), takođe iz Vrdnika, koga je nožem ubo u nogu. Kako "Blic" saznaje, svedoci su detaljno ispričali šta se desilo u diskoteci i van nje.
- Maloletni S. P. je prosuo pivo po odeći devojke Miloša A. Mladić je ustao, pitao ga zašto je to uradio, što je razljutilo S. P. - kaže sagovornik "Blica" blizak istrazi.
On je potom sačekao da Miloš A. izađe iz diskoteke i nožem ga ubo u grudi.
- Povređeni mladić je pao, a Lazar L. je video šta se dešava i pritrčao da pomogne Milošu A. Međutim, S. P. je i njega nožem isekao po nozi - nastavlja naš sagovornik.
Nekoliko mladića i devojaka koji su izašli iz diskoteke videlo je napad i obavestilo policiju. Povređeni mladići su prevezeni u bolnicu, dok je S. P. uhapšen i kod njega je nađen nož. Osumnjičeni je, kako saznajemo, na saslušanju priznao delo i određen mu je pritvor do 30 dana.
(Blic)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Od takvih mladih, neiživljenih i blesavih ljudskih kreatura, nikad ni čovjeka ni dobra.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Da.... a stariji je maloletnik, nece od toga nista biti.... missim od sankcije.... Osionost!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|