www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Izgubio dozvolu, a nije ni u treću ubacio...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 21, 2010 12:45 am    Naslov poruke: Izgubio dozvolu, a nije ni u treću ubacio... Na vrh strane Na dno strane

Vozač iz Švajcarske ostao bez vozačke dozvole samo osam sati nakon što ju je dobio...

Jedan mladi Švajcarac uspeo je da ostane bez vozačke dozvole svega nekoliko sati pošto je položio vožnju i dobio dokument.

Mladić čije ime nije objavljeno položio je vožnju "iz prve", ali je samo nekoliko sati po dobijanju dozvole ona oduzeta zbog prekoračenja brzine.

Novopečeni osamnaestogodišnji vozač uhvaćen je u velikom prekoračenju dozvoljene brzine pošto je vozio 137 kilometara na sat na putu gde maksimalna dozvoljena brzina iznosi 80 kilometara na sat.

Njegovo neodgovorno ponašanje imalo je za posledicu oduzimanje vozačke dozvole svega osam sati posle izdavanja, naveli su lokalni mediji.

(Tanjug/MONDO)

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 21, 2010 12:54 am    Naslov poruke: Re: Izgubio dozvolu, a nije ni u treću ubacio... Na vrh strane Na dno strane

anchi22 je napisao/la sledeće:

Naslov: Izgubio dozvolu, a nije ni u treću ubacio...

Novopečeni osamnaestogodišnji vozač uhvaćen je u velikom prekoračenju dozvoljene brzine pošto je vozio 137 kilometara na sat na putu gde maksimalna dozvoljena brzina iznosi 80 kilometara na sat.

(Tanjug/MONDO)

Zar je u drugoj!!!!! vozio 137 kilometara na sat???????? Question

Ili ce biti da je Tanjug/MONDO malo zaribao naslov???

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 21, 2010 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mjock, to je bilo figurativno... Wink

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 21, 2010 1:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

voulez-vous je napisao/la sledeće:
Mjock, to je bilo figurativno... Wink

Ma skuzio sam samo se zayevavam... Mr. Green

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 21, 2010 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahaha... pa i meni je to bilo interesantno, najvise sam usao zbog toga da vidim kakvu to ludaru covek vozi..... Ali je nasa Anchi bila figurativna! Wink

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 22, 2010 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taj je dobar cim je odmah posle polaganja dobi dokumenat, kod nas bi cekao mesec dana

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Izgubio dozvolu, a nije ni u treću ubacio... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon