:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Apelacioni sud u Skoplju potvrdio je danas zatvorsku kaznu od dve godine Đorđiju Georgievskom, vozaču džipa u kome je u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj poginuo makedonski pevač Toše Proeski.
Predsednik Apelacionog suda Vangel Mitrinovski potvrdio je za Makfaks da je presuda pravosnažna.
Vozač je, kako je utvrđeno, vozio brže od dozvoljene brzine i nije poštovao propisno rastojanje prilikom preticanja kamiona.
Nesreća u kojoj je Proeski poginuo, dogodila se 16. oktobra 2007. godine u Novoj Gradiški, u Hrvatskoj.
(FoNet)
|
|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Ako je stvarno bio dobar drug sa njime, on je vec dozivotno osudjen.....
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Upravo tako. Proeskog, na žalost, ne povrati ni sud ni kazna, a ovom je čovjeku kazna vječna i bez suda. Ne kažem da ne treba da odgovara za svoju vozačku nesavjesnost, no, gore će mu od svega biti doživotno pitanje i kajanje.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|