:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Mladić iz Omoljice teško je povređen pošto ga je jedan 19-godišnjak izbo nožem u centru Pančeva.
Povređeni je posle operacije prebačen na Intenzivnu negu pančevačke bolnice i njegovo stanje je stabilno, a napadač je uhapšen, rečeno je večeras agenciji Beta u policiji.
Incident se dogodio danas u podne, kada je posle kraće svađe u gradskom parku, 19-godišnji Pančevac nekoliko putao ubo nožem u leđa mladića iz Omoljice.
Nakon toga, napadnuti je pretukao napadača, a policijska patrola koja se nalazila u blizini prekinula je sukob i uhapsila napadača.
Policija nije saopštila identitet dvojice mladića, a istragu su preuzeli dežurni istražni sudija i tužilac Višeg tužilaštva u Pančevu.
Pretpostavlja se da su se dvojica mladića sukobila zbog devojke.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Ovde se vise ne zna ni ko je napadnuti ni ko je napadac, ali sve skupa ovo je ludara!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Dvije obične, glupe budale, ma ko god i šta god da je u pitanju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|