:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Muškarac sa buketom opljačkao je banku na Menhetnu.
Pljačkaš je ušetao u banku "naoružan" velikim buketom svežeg cveća. Kada je došao do šaltera, iz buketa je izvukao preteću poruku.
"Nemoj da pokušavaš da budeš hrabar. Daj novčanice od 50 i 100 dolara", pisalo je na poruci koju je sa osmehom uručio službeniku.
Zaposleni na šalteru strahovao je da se u buketu krije i oružje, pa mu je dao nepoznatu sumu novca. Pljačkaš je zatim izašao iz banke i pobegao.
Njujorška policija pokušava da utvrdi njegov identitet na osnovu snimaka sigurnosne kamere.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Neki džentlmen od lopova.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Uhapšen "pljačkaš s buketom"
Čovek osumnjičen da je prošle sedmice opljačkao banku običnim buketom cveća, uhapšen je u Njujorku, saopštila je policija ovog grada.
"Edvard Pemberton (44) osumnjičen je da je ovog meseca opljačkao dve banke", izjavio je novinarima šef njujorške policije Rejmond Keli.
Fotografija koju su snimile bezbednosne kamere pokazuje čoveka koji, držeći buket cveća, prilazi šalteru i obraća se službeniku: "Dajte mi sve novčanice od 100 i 50 dolara. Ne pokušavajte da izigravate heroja".
Čovek je zatim pobegao sa 440 dolara.
Pemberton je prilikom prvog napada koristio saksiju sa cvećem i tom prilikom je ukrao 2.325 dolara.
(Srna-AFP)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|