:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Uhapšena jedanaestočlana grupa koja je na čelu sa dvojicom lekara, neosnovano i uz nadoknadu od 3.500 do 5.000 evra, omogućavala ostvarivanje invalidskih penzija.
Oni su uhapšeni u akciji koju su sproveli pripadnici kriminalističke policije i Policijske uprave u Somboru jutros na širem području Sombora, Novog Sada, Beograda, Kule, Odžaka i Crvenke.
Direktor policije Milorad Veljović izjavio je Tanjugu da su na čelu te grupe doktori Rade Perić (61) iz Novog Sada i Radoš Milanović (52) iz Sombora.
Perić je bio član drugostepene komisije u Pokrajinskom fondu Penzijsko-invalidskog osiguranja, a Milanović je lekar specijalista neuropsihijatrije i oni se terete da su u periodu od 2007. do 2010. godine na području Vojvodine, preko određenih lekara i posrednika, omogućavali licima sa područja Vojvodine neosnovano ostvarivanje invalidskih penzija uz nadoknadu u iznosu od 3.500. do 5.000 evra.
Veljović je najavio da će ova akcija biti nastavljena.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
mdmad Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 112 Mesto: Cacak

|
|
Sa dobrom voljom i zeljom da krenemo da ispravljamo krivu Srbiju. . . uz dobre i proverene kadrove,trablo bi nam 100 godina da rascistimo neke stvrai i da ih postavimo na pravo mesto. . . u afriku cu ja da se usrecim. . .sve je bolje nego ovo. . muka mi je vise svega. . . Truli smo kde god se pogledamo. . .tuga - cemer - jad
|
_________________ Volim te uvijek
i kada se budis
i kad na licu sminke nemas
i kad si ljuta
i kad se cudis
i kad bez mene na ples se spremas
uvijek te volim hocu da znas
volim te ne znam kako da odolim
u svakom slucaju te VOLIM. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|