:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Da se turisti svuda "šišaju" to i nije novost i gotovo je uobičajena stvar, ali su u jednom splitskom lokalu ipak preterali...
Naime, splitska policija istražuje slučaj prevare koju je prijavio jedan 27-godišnji Nemac, kome je jedna vodka-tonik naplaćena 2.700 evra ili oko 300.000 dinara!!!
Pre nedelju dana, ovaj nemački turista je bio u splitskom klubu "La Mirage" i naručio je jednu vodku-tonik, koju je platio karticom, prenosi Index.hr. Kada je posle nekoliko dana proverio stanje na računu, umalo se nije onesvestio - konobar mu je sa kartice skinuo 20.000 kuna (pogledaj pasus iznad).
Nemac je slučaj prijavio policiji kojoj je rekao da je bio malo pripit, ali da se vrlo dobro seća šta je sve naručivao to veče i šta je popio.
Policija ga je upozorila da je lažno prijavljivanje takođe krivično delo, ali on je ostao pri svojoj tvrdnji.
(MONDO)t
|
|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Hahaha... eto, zato ja vise volim kes... kakve kartice.... pogotovu na Balkanu....
Crni Helmute..... ti kao da si jeo "nosorozi i zirafe"
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
woolf99 Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288

|
|
plaća karticom ..... pa nije mu ovo Nemačka
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Boze svasta, bilo cim da je placao, to je vec bezobrazno.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|