:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Longkroft je najnoviji luksuzni hotel za mačke smešten u Velvin Garden Sitiju u Engleskoj, u kojem će o vašoj mački brinuti kao o pravoj dami "plave krvi".
Abi i Mat Purser, veliki ljubitelji mačaka, vlasnici su ekstravagantnog hotela u kojem se cica-macama poslužuju delikatesi sa "A la cart" menija koji su osmislili najbolji mačiji nutricionisti.
Na meniju su losos, škampi, bela riba i najfinije iznutrice
- sve posluženo na srebrnim tanjirima i prigodno dekorisano, javlja index.hr.
Posluga je macama na usluzi 24 sata, smeštene su u jedan od luksuznih apartmana u kojima imaju sve potrebno za odmor, poput kreveta s mekanim jastucima i penjalice za igru.
Hotel nudi i fontanu sa svežom vodom obogaćenom kiseonikom i usluge mačjeg spa-centra - poput manikira, masaže i posebnih tretmana za ulepšavanje ušiju, repa i dlake.
Dok mačke uživaju, Abi i Mat u njihovo ime vlasnicima šalju razglednice i obaveštavaju ih o tome kako se njihovi ljubimci provode na svom odmoru.
(FoNet)
|
|
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Awwwwwwwwwwwwwwwwwww prosto da pozelis da si macka.
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ljudi, obožavam mačke, ali se zaista pitam da li je taj svijet toliko uvrnut da se i ovo može. Blagi Bože, koja perverznost...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Moj Popaj (dok je bio živ) se lepo snašao. Dođe komšinica nešto kod mojih, vidi mačora i kaže: "Jao! Evo ga moj Petko! "
E, to je pravo mačje letovanje.
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Ovde su neki u pravu..... ovo i jeste perverznost! Hahahaha!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|