:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Na sajtu je osnovana grupa u kojoj vuneni mačak "traži" svoju porodicu.
Ofucanu igračku pronašla je ispred svog lokala vlasnica čajdžinice u Torpnesu, i pokrenula Facebook grupu u nadi da će pronaći porodicu koja ga je zaboravila.
"Kada je moj sin bio mali, izgubili smo njegovog medu na pikniku. Danima je neprestano plakao, i jedva smo uspeli da ga umirimo i nateramo da prihvati novu igračku", rekla je Liz Everet.
Ona je zato osnovala grupu "Izgubljen sam, pomozite mi da se vratim svojoj porodici".
"Bio sam sa porodicom na izletu u Safoku, divno smo se proveli, ali su me slučajno zaboravili. Ako poznajete moju porodicu, javite im gde sam, siguran sam da nedostajem svojim malim vlasnicima", piše u opisu Facebook grupe.
Everetova je bila toliko dirnuta pronalaskom igračke, da je odlučila da mačku kom je dala ime Mer po svojoj čajdžinici priušti nezaboravan odmor u Safoku.
Na Facebook stranicu postavila je Merove slike u čamcu, u polju, sa sladoledom, sa igračkama u pesku... Očigledno je da, čak i ako mu ne pronađe porodicu, Meru ništa neće nedostajati ukoliko bude ostao kod nje.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Bože dragi, ima li ovaj besposleni svijet pametnija posla, no da ovakvim patetičnim i "srceparajućim" djelima pokušava da nekome dokaže kako su samo humani i dobri?! I sada bih ja ili neko drugi trebao još i da zasuzi na ovu vijest? Bolje da nekom djetetu jadnom i bolesnom pokušaju pomoći na konkretan način
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Bože dragi, ima li ovaj besposleni svijet pametnija posla, no da ovakvim patetičnim i "srceparajućim" djelima pokušava da nekome dokaže kako su samo humani i dobri?! I sada bih ja ili neko drugi trebao još i da zasuzi na ovu vijest? Bolje da nekom djetetu jadnom i bolesnom pokušaju pomoći na konkretan način |
Ne znam... vidis, ja ne vidim nista lose u ovome...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | Na Facebook stranicu postavila je Merove slike u čamcu, u polju, sa sladoledom, sa igračkama u pesku... |
E, vidiš, generacijo, ja vidim...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Meni je ovo simpatično.
Danas je ljudima teško da odnesu nešto u biro za izgubljene stvari (mnogi i ne znaju gde se to nalazi i da li postoji), a kamoli da se bave ovakvim sitnicama.
Na kraju krajeva, ovo za neko dete sigurno ima veliku sentimentalnu vrednost. A pošto je vunena igračka u pitanju, sigurno se neka baka namučila da je saštrika.
Osim ako je baš ofucana, što bi značilo da je vlasnik dobrano zaboravio na nju.
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Meni je ovo simpatično.
Danas je ljudima teško da odnesu nešto u biro za izgubljene stvari (mnogi i ne znaju gde se to nalazi i da li postoji), a kamoli da se bave ovakvim sitnicama.
Na kraju krajeva, ovo za neko dete sigurno ima veliku sentimentalnu vrednost. A pošto je vunena igračka u pitanju, sigurno se neka baka namučila da je saštrika.
Osim ako je baš ofucana, što bi značilo da je vlasnik dobrano zaboravio na nju.  |
U potpunosti se slazem s tobom.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|