www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Priznala ubistvo osmoro novorođenčadi
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 29, 2010 7:57 pm    Naslov poruke: Priznala ubistvo osmoro novorođenčadi Na vrh strane Na dno strane

Žena uhapšena juče zajedno sa suprugom pošto je policija pronašla tela osam novorođenčadi na njihovom imanju u jednom selu na severu Francuske, danas je priznala da je ubila i sakrila tela beba, saopštio je sudski izvor.

Dominik Kotre, stara 47 godina, najpre je u pritvoru priznala ubistvo dvoje novorođenčadi pre 10 godina, da bi kasnije priznala da je ubila i ostalih šestoro novorođenčadi, prenela je agencija Rojters.

Žena, bolničarka po zanimanju, sada je pod istragom i očekuje se da protiv nje bude podignuta optužnica zbog ubistva maloletnih lica ispod 15 godina.

Ona bi mogla da dobije zatvorsku kaznu u trajanju do 15 godina za čedomorstvo.

Policija je zapečatila vrata, kapiju i prozore na kući tog para.

Njen suprug, stolar, takođe je pod istragom zbog prikrivanja tela i neotkrivanja zločina.

Tužilac je naložio zadržavanje žene u pritvoru, dok će njen suprug biti pušten na slobodu i ostaje pod sudskom prismotrom.

Komšije su izjavile da im par, koji ima dve ćerke u dvadesetim godinama, nikada nije budio nikakvu sumnju i da su uvek bili nasmejani i srdačni.

Leševi su pronađeni u plastičnim kesama na dve različite lokacije na imanju u Vijerzo-Tertru, nedaleko od grada Lila, odakle se osumnjičeni par nedavno odselio.

To bi mogao da bude najgori slučaj čedomorstva u Francuskoj od kako je u martu jedna 38-godišnjakinja osuđena na 15 godina zatvora zbog ubistva šestoro novorođenčadi, od 2000. do 2007. godine.

(agencije/MONDO)

LuCiO_HN
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Dec 2005
Mesto: ...jedna tachka u svemiru...

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 29, 2010 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije mi jasno kako samo 15 godina za takvo nesto...po meni je tu i smrta kazna premala!!! strasno!!!

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 29, 2010 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, kojih crnih 15 godina, o moj Bože?! 'bem ti i Zakon više!!! Pa tu suda i ne treba biti, odmah na giljotinu!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Priznala ubistvo osmoro novorođenčadi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon