www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Propast "Seksa i grada": Vi ste krivi!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 3:38 pm    Naslov poruke: Propast "Seksa i grada": Vi ste krivi! Na vrh strane Na dno strane

Glumica koja u seriji i filmu igra Šarlot okrivila je javnost i filmske kritičare za otkazivanje trećeg nastavka filma.

Kristin Dejvis rekla je televiziji "E!" da od trećeg filma najverovatnije nema ništa.

"Volela bih da nastavimo našu priču, ali mislim da se to neće dogoditi. Šanse su nam veoma loše", rekla je Dejvisova.

Ona je za neuspeh drugog dela filma "Seks i grad" okrivila javnost, a ne ekipu filma.

"Podigla se tolika frka tokom snimanja i uoči premijere, a nismo je pravili mi, već publika i kritika. I kada je film konačno izašao, jedva su čekali da nas sahrane".

Prvi deo filma iz 2008. godine zaradio je 415 miliona dolara, dok je ovogodišnji zaradio samo 280 miliona, a nije dobio pozitivne ocene ni od najzagriženijih fanova serije.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neko uvijek nekoga mora okriviti za vlastitu propast. Što se mene lično tiče, potpuno mi je svejedno, tužiti me ne mogu.

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 5:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ovaj drugi deo filma i jeste cista glupost.... a i one su glumice za Sex i grad i nista vise.... Pa publika i kritika i jesu tu da ocene nesto kao lose ili dobro... A ova Sarlot kakva je... pfffff.... dobro da sam video sada sta prica.... necu vise da joj se javljam kad me zove.... Bezobrazna je! Mr. Green

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobra je Charlotte, odlicna... Meni je ona najljepsa od njih sve cetiri Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Propast "Seksa i grada": Vi ste krivi! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon