:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Glumica koja u seriji i filmu igra Šarlot okrivila je javnost i filmske kritičare za otkazivanje trećeg nastavka filma.
Kristin Dejvis rekla je televiziji "E!" da od trećeg filma najverovatnije nema ništa.
"Volela bih da nastavimo našu priču, ali mislim da se to neće dogoditi. Šanse su nam veoma loše", rekla je Dejvisova.
Ona je za neuspeh drugog dela filma "Seks i grad" okrivila javnost, a ne ekipu filma.
"Podigla se tolika frka tokom snimanja i uoči premijere, a nismo je pravili mi, već publika i kritika. I kada je film konačno izašao, jedva su čekali da nas sahrane".
Prvi deo filma iz 2008. godine zaradio je 415 miliona dolara, dok je ovogodišnji zaradio samo 280 miliona, a nije dobio pozitivne ocene ni od najzagriženijih fanova serije.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Neko uvijek nekoga mora okriviti za vlastitu propast. Što se mene lično tiče, potpuno mi je svejedno, tužiti me ne mogu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Pa ovaj drugi deo filma i jeste cista glupost.... a i one su glumice za Sex i grad i nista vise.... Pa publika i kritika i jesu tu da ocene nesto kao lose ili dobro... A ova Sarlot kakva je... pfffff.... dobro da sam video sada sta prica.... necu vise da joj se javljam kad me zove.... Bezobrazna je!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Dobra je Charlotte, odlicna... Meni je ona najljepsa od njih sve cetiri
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|