www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jagodina odustaje od zapošljavanja mladenaca
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 3:33 pm    Naslov poruke: Jagodina odustaje od zapošljavanja mladenaca Na vrh strane Na dno strane

Gradska skupština Jagodine donela je odluku o prestanku važenja programa zapošljavanja jednog supružnika odmah po venčanju, ako nisu zaposleni.

Odbornici Gradske skupštine juče su jednoglasno doneli odluku o prestanku važenja odluke donete pre dve godine.

U Upravi grada rečeno je Tanjugu da ta odluka "više nije bila održiva" jer su se mladi iz mnogih drugih mesta prijavljivali na fiktivne adrese i venčavali u Jagodini da bi dobili posao.

Odluka o pomoći pri zapošljavanju jednog bračnog duruga sa područja Jagodine bila je doneta s ciljem da se pomogne mladim ljudima da dođu do posla i tako istovremeno podstakne sklapanje i održavanje brakova i rađanje dece, rekli su u gradskoj upravi.

Prema gradskoj statistici, na ovaj način u Jagodini je našlo posao više od 100 mladih tek oženjenih ili udatih u nekom od preduzeća i ustanova.

Iz istih razloga, napominju u Gradskoj upravi, od pre četiri meseca, ne važi ni odluka o pomoći od 200 evra mesečno do punoletstva, svakog četvrtog i narednog deteta u porodici.

Ovakvu pomoć, u protekle dve godine, dobilo je i ima 40 porodica na teritoriji Jagodine.

(Tanjug)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pretrgoše se svi da zaposle narod, dajte molim vas!!! Kako tako lako ukidaju i mijenjaju Zakone kada to nekome odgovara i kada u tome nema nekakve popune opštinskog budžeta, pa to je čudo!!! Tada sve može i svakako se ubiše da ga skinu sa dnevnog reda.

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahaha... sad im ostaje jos 16 godina da teraju na leer.... Eeeee nasi politicari... cudo prirode....

Ali predvidjam da ce da im bude bolje..... cim onog nilskog konja ubace u zoo vrt i dodje im neko sa manje lazi i ko ima rec i mozak... Inace.... oblacno.... Smile

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jagodina je mnoooogo bolje prosla godinama unazad, i josh uvek prolazi od vecine "zuto-plavih" gradova..

The tears of a clown make the whole world laugh.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lepa ideja, ali šteta što ima pokvarenih ljudi.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Jagodina odustaje od zapošljavanja mladenaca Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon